Όσοι ετοιμάζονται να ταξιδέψουν, σκέπτονται κάτι τέτοιο ή ενδιαφέρονται να μάθουν, σήμερα Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018 στην Αθήνα το θερμόμετρο θα δείξει (χαμηλές) θερμοκρασίες που θα κυμαίνονται από 9°C  έως 14°C βαθμούς και έναν “ήλιο με δόντια”…

Θα σας υποδεχθούν ασθενείς άνεμοι, αντιθέτως, θα είναι αρκετά υψηλές οι τιμές υγρασίας στην ατμόσφαιρα, όπου με εξαίρεση το μεσημέρι (χαμηλότερη τιμή 65%), όλη την υπόλοιπη ημέρα η υγρασία θα κινείται μεταξύ 84%- 88%.

Μια πρώτη ένδειξη-πρόβλεψη για την Καθαρά Δευτέρα, αναφέρει ότι στην Αθήνα θα επικρατεί συννεφιά, με πιθανότητα βροχής μετά τις 2 το μεσημέρι, την οποία η ΕΜΥ την περιμένει πάντως με μεγαλύτερη βεβαιότητα, κάπου γύρω στις 8 το βράδυ.

Σήμερα, επίσης, Σάββατο στο Κάιρο το θερμόμετρο θα κινείται μεταξύ 13°C  και 19°C  βαθμούς, με αίθριο καιρό και ασθενείς ανέμους, κατά τη διάρκεια της ημέρας, όμως, μετά τις 5 το απόγευμα θα αρχίζει να συννεφιάζει ο ουρανός ολοένα και περισσότερο.

Η υγρασία στην ατμόσφαιρα χαμηλή θα κυμανθεί από 30% τις μεσημεριανές ώρες και θα φτάσει στο 90% αργά το βράδυ, στοιχείο που δεν αποτρέπει τις προβλέψεις των Μετεωρολόγων, που κάνουν λόγο για μια ζεστή ημέρα, αύριο Κυριακή.

Για όσους ενδιαφέρονται για την Καθαρά Δευτέρα στο Κάιρο, οι θερμοκρασίες θα είναι σχετικά υψηλές (μεταξύ 14°C – 22°C) άρα επιτρέπονται οι έξοδοι για επισκέψεις, βόλτες ή φαγητό, αφού ο ήλιος θα μας κάνει παρέα, περίπου, ένα δίωρο το μεσημέρι, και μετά θα ξανακρυφθεί πίσω από τα σύννεφα!

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: