Ποιοί γιορτάζουν σήμερα Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018
18/02/2018
Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής
18/02/2018
Show all

ΚΑΙΡΟΣ: Σήμερα (και Καθαρά Δευτέρα) σε Αθήνα, Κάιρο και Αλεξάνδρεια

Για όσους ετοιμάζονται να ταξιδέψουν, προγραμματίζουν κάτι ανάλογο ή ενδιαφέρονται να μάθουν, σήμερα Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018 στην Αθήνα η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ  8°C- 16°C βαθμούς, θα βρουν αραιή συννεφιά που θα πυκνώσει γύρω στις 8 το βράδυ, σχεδόν άπνοια και υγρασία στην ατμόσφαιρα που θα κυμαίνεται μεταξύ 50% και 88%. Είναι δε αξιοσημείωτο ότι παρόμοιο καιρό θα χουμε και στη Θεσσαλονίκη.

Όσον αφορά την αυριανή ημέρα, την Καθαρά Δευτέρα, ισχύει ότι σημειώσαμε και χθες, δηλαδή, θα έχουμε μια συννεφιασμένη Αθήνα, με ασθενείς ανέμους, πιθανότητα βροχής μετά τις 8 το βράδυ αλλά και υψηλή υγρασία στην ατμόσφαιρα, σε τιμές που θα κυμαίνονται από 78% έως 89% με σχεδόν παρόμοιο καιρό και στη Θεσσαλονίκη με μόνη εξαίρεση ότι η βροχή εδώ αναμένεται  να εκδηλωθεί γύρω στις 2 το μεσημέρι.

Όσον αφορά το Κάιρο, αν σας ανησύχησε η πρωινή ασθενής βροχή σήμερα στη 1 μετά τα μεσάνυκτα, ηρεμήστε αφού ήταν μπόρα που πέρασε και κατά τη διάρκεια της Κυριακής θα σημειωθούν αραιές μόνο νεφώσεις πάνω από την πόλη που προοδευτικά, ωστόσο, θα αυξάνονται μετά τις 2 το μεσημέρι, ενώ θα έχουμε και ασθενείς ανέμους.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 13°C – 21°C και η υγρασία στην ατμόσφαιρα από 48%-89%. Τα ίδια δε χαρακτηριστικά, όπως σημειώναμε και χθες, θα έχει και η αυριανή ημέρα, η Καθαρά Δευτέρα, οπότε θα δούμε ένα συννεφιασμένο Κάιρο και θερμοκρασία που θα  κυμαίνεται από 15°C -22°C βαθμούς.

Σε αντίθεση με την Αλεξάνδρεια όπου σήμερα Κυριακή θα έχουμε κρύο με πολύ υψηλή υγρασία στην ατμόσφαιρα και συννεφιά, ενώ αύριο Καθαρά Δευτέρα το κρύο και την συννεφιά θα διαδεχθεί γύρω στις 2 ασθενής βροχή που προοδευτικά θα δυναμώνει με αποκορύφωμα γύρω στις 8 το βράδυ, οπότε προσοχή όσοι θα οδηγείτε αυτές τις ώρες.

Αρέσει σε %d bloggers: