Ποιοί γιορτάζουν σήμερα Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018
19/02/2018
Πώς πήρε το όνομά της και τι γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα
19/02/2018
Show all

Ο ΚΑΙΡΟΣ: Σήμερα, σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Πάτρα και Κάιρο-Αλεξάνδρεια

Αν ετοιμάζεστε να ταξιδέψετε, προγραμματίζετε να κάνετε κάτι τέτοιο ή τυχόν ενδιαφέρεστε να μάθετε, σήμερα (Καθαρά) Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018 στην Αθήνα, θα συναντήσετε θερμοκρασία που θα κυμαίνεται μεταξύ 9°C – 12°C βαθμούς, έντονη συννεφιά, (με μικρή πιθανότητα βροχής στις 11 το πρωί) σε όλη την διάρκεια της ημέρας, με πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να βρέξει τις βραδινές ώρες και υγρασία στην ατμόσφαιρα, από 71%- 82%.

Οι ίδιες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν και στη (συννεφιασμένη) Θεσσαλονίκη, με τη διαφορά ότι στην συμπρωτεύουσα τις βραδινές ώρες θα δυναμώσουν οι άνεμοι, στην Πάτρα θα δούμε την ίδια εικόνα, ωστόσο, με πολύ υψηλή υγρασία στην ατμόσφαιρα που θα κυμανθεί από 77%- 99%!

Επίσης, σήμερα, στο Κάιρο θα επικρατεί παρατεταμένη συννεφιά με ασθενείς ανέμους, το  θερμόμετρο θα δείχνει μεταξύ 13°C – 21°C βαθμούς και η υγρασία στην ατμόσφαιρα θα κυμανθεί μεταξύ 33%- 68%.   Κάντε, όμως, υπομονή γιατί αύριο ο καιρός θα είναι σαφώς πιο ζεστός από σήμερα.

Στην Αλεξάνδρεια για σήμερα, τα χθεσινά δεδομένα (περί βροχής τις βραδινές ώρες) φαίνεται να ανατρέπονται, αφού νεότερη ενημέρωση των μετεορολόγων κάνει λόγο για ζεστό πρωινό σήμερα Καθαρά Δευτέρα, αναμένεται καλή για την εποχή θερμοκρασία, που θα κυμανθεί από 11°C – 21°C βαθμούς και υγρασία στην ατμόσφαιρα μεταξύ 51%- 77%.

 

 

 

 

 

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: