Από ώρα σε ώρα και σίγουρα εντός της ημέρας, αναμένεται, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ekkairo.org  να ανακοινωθεί ότι υπεγράφησαν από τον αρμόδιο Υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου οι αποσπάσεις των υπολοίπων εκπαιδευτικών στο Κάιρο, δικαιώνοντας απόλυτα τις πολύμηνες προσπάθειες με το ανάλογο αίτημα της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου.

Η ευχάριστη αυτή εξέλιξη έρχεται, πλέον, να αναπληρώσει τις κενές θέσεις εκπαιδευτικών στην Παροικία του Καΐρου, που είχε  καταγράψει και ζητούσε την επίλυσή τους, όλο το τελευταίο διάστημα η Ε.Κ.Κ. απευθυνόμενη στα αρμόδια Κυβερνητικά Υπουργεία.

Ασφαλώς, η επίσημη ανακοίνωση και η εξέλιξη αυτή, όπως σημειώνουμε στην αρχή του ρεπορτάζ πρόκειται να γίνει γνωστή από ώρα σε ώρα, μας δημιουργεί την ανάγκη και υποχρέωση να ευχαριστήσουμε δημόσια τόσο τον αρμόδιο Υπουργό Παιδείας κ. Κώστα Γαβρόγλου και, βεβαίως, τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Τέρενς Κουίκ που υπήρξε αρωγός και υποστηρικτής του δίκαιου αιτήματος της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, για επίλυση του σχετικού προβλήματος, για τις ελλείψεις εκπαιδευτικών στα Ελληνικά σχολεία Καΐρου .

 

Αρέσει σε %d bloggers: