Από το Ελληνικό Γενικό Προξενείο Καΐρου λάβαμε και δημοσιεύουμε έγγραφο με τις οδηγίες και τους όρους, για δηλώσεις συμμετοχής, σε ένα σημαντικό γεγονός, όπως διαβάζουμε με θέμα “Θερινή Ακαδημία Ολυμπίας 2018” η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο το διάστημα 8-18 Ιουλίου 2018.

Όπως διαβάζουμε στο ενημερωτικό σημείωμα των διοργανωτών, η “Θερινή Ακαδημία Ολυμπίας” αποτελεί έναν καθιερωμένο και καταξιωμένο εκπαιδευτικό και ερευνητικό θεσμό, με διακριτή παρουσία στον παγκόσμιο Ακαδημαϊκό χάρτη.

Πράγματι κάθε Ιούλιο, από το 2002 και μετά, πραγματοποιείται μια σειρά από εντατικούς σεμιναριακούς κύκλους, στους οποίους διδάσκουν μερικοί από τους κορυφαίους επιστήμονες διεθνώς και τους οποίους παρακολουθούν άνω των 100 μεταπτυχιακών φοιτητών, από τα καλύτερα Πανεπιστήμια του κόσμου.
Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν εως και 4 Μαΐου 2018.
Οι αιτήσεις που θα υποβληθούν νωρίτερα, έως και 4 Μαρτίου 2018, επωφελούνται έκπτωσης 50€ από τα δίδακτρα.
Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν όσα στοιχεία θεωρούν χρήσιμα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.olympiasummeracademy.org ή καλώντας στον αριθμό τηλεφώνου: 2310-260.332 υπεύθυνη κα Άσπα Κυριάκη ή ακόμα και μέσω φαξ στον ίδιο αριθμό.
Αρέσει σε %d bloggers: