Αγαπητά μας μέλη, φίλες και φίλοι του Συλλόγου μας, 

 

Σας στέλνουμε την επιστολή “Πρόσκληση” του προέδρου μας Μίμη Πιερή με την παράκληση να βρεθούμε ΟΛΟΙ την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 στο Σύνδεσμο Αιγυπτιωτών Ελλήνων να γνωριστούμε καλύτερα και να τα πούμε από κοντά.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αμπετειανές και Αμπετειανοί μέλη του Συλλόγου Αμπετείου Σχολής,

Ο πρόεδρος και τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, σας προσκαλούν την Τετάρτη 21η Μαρτίου 2018 και ώρα 08.00 μ.μ. στην κεντρική αίθουσα του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων, Γ΄ Σεπτεμβρίου 56,  1ος όροφος, για να σας γνωρίσουν και να τους γνωρίσετε.

Επιθυμία μας είναι να έλθετε πολλοί και να καταθέσετε νέες ιδέες και προτάσεις που θα βοηθήσουν στη διαμόρφωση ενός νέου ξεκινήματος του Συλλόγου μας.

Σας ενημερώνουμε ότι τα μέλη του Συλλόγου μας, με συγγενείς και φίλους τους, συγκεντρώνονται στο Σύνδεσμο Αιγυπτιωτών το απόγευμα της 3ης Τετάρτης κάθε μήνα, περνούν λίγες ώρες μαζί,  θυμούνται τα αξέχαστα μαθητικά τους χρόνια και όσοι το επιθυμούν γεύονται και τα αιγυπτιακά φαγητά και γλυκά που ετοιμάζει ο Ρέντα.

Αναμένοντας την όσο το δυνατόν μεγάλη προσέλευσή σας, δηλώστε τη συμμετοχή στην Υπεύθυνη Δράσεων, Ρένα Κεραμιδά στα τηλέφωνα: 210 9422899 ή 6937 789107.

Ο  Πρόεδρος

Μίμης Πιερής

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: