Ελληνικό “χρώμα” και ενδιαφέρον θα έχει η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Αιγύπτου στο παιχνίδι της με την Εθνική Ελλάδος, που θα πραγματοποιηθεί στην Ελβετία στις 27 Μαρτίου 2018, αφού στην αποστολή της θα βρίσκεται και ο Άμρ Ουάρντα, παίκτης που αγωνίζεται στον Ατρόμητο Περιστερίου, προερχόμενος ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης!

Ο άσσος του Ατρομήτου συμπεριλήφθηκε, όπως έγινε γνωστό αργά χθες βράδυ, στην αποστολή των επτάκις πρωταθλητών Αφρικής, από τον προπονητή της εθνικής Αιγύπτου Έκτορ Ραούλ Κούπερ (πρώην προπονητής του Άρη Θεσσαλονίκης!) και αποτελεί έναν από τους 17 παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού, στη σειρά φιλικών αγώνων που θα δώσουν μέσα σε αυτό τον μήνα οι Φαραώ..

Η Αίγυπτος που θα δώσει το “παρόν” και στα γήπεδα της Ρωσίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του επόμενου καλοκαιριού για πρώτη φορά μετά από 28 χρόνια, θα πραγματοποιήσει δύο camp προετοιμασίας, ως τον Ιούνιο.

Το πρώτο θα πραγματοποιηθεί στην Ελβετία, (από 20-28 Μαρτίου) εκεί όπου θα προετοιμασθεί για τα φιλικά τεστ, κόντρα τόσο με την εθνική Πορτογαλίας στις 23/3 όσο και με την εθνική Ελλάδος στις 27/3.

Στο δεύτερο πακέτων αγώνων προετοιμασίας, λίγο πριν από την έναρξη του Μουντιάλ, οι Αιγύπτιοι θα παίξουν απέναντι στο Κουβέιτ και το Βέλγιο, ενώ αναμένεται να ορισθεί και τρίτος αγώνας, με ομάδα η οποία, ωστόσο, δεν είναι ακόμα γνωστή.

Υπενθυμίζεται ότι, στο Μουντιάλ της Ρωσίας η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Αιγύπτου έχει κληρωθεί στον ‘Α Όμιλο, με αντιπάλους της την διοργανώτρια χώρα, την Ουρουγουάη και την Σαουδική Αραβία.

Αναλυτικά οι 17 παίκτες της ομάδας που αγωνίζονται εκτός Αιγύπτου, σε ομάδες του εξωτερικού είναι Τερματοφύλακες: Εσάμ Ελ Χόνταρι (Τααγούν, Σαουδική Αραβία).

Αμυντικοί: Άχμεντ Ελ Μοχαμαντί (Άστον Βίλα, Αγγλία) Μωχάμεντ Αμπντέλ Σαφί (Αλ Φατέχ, Σαουδική Αραβία)
Άχμεντ Εγκάζι (Γουέστ Μπρογμ, Αγγλία) Άλι Γκάμπρ (Γουέστ Μπρογμ, Αγγλία) Ομάρ Γκάμπερ (Λος
Άντζελες FC, Η.Π.Α.)

Μέσοι: Μωχάμεντ Ελνενί (Άρσεναλ, Αγγλία) Μαχμούντ Χασάν (Κασίμπασα, Τουρκία) Σαμ Μαρσί (Γουίγκαν,
Αγγλία) Ραμαντάν Σομπί (Στόουκ, Αγγλία) Χουεσίν Ελ Σαλάτ (Αλ Αίν, ΗΑΕ)

Επιθετικοί Σικαμπάλα (Αλ Ριάντ, Σαουδική Αραβία) Μόμεντ Ζακαρία (Αλ Άχλι, Σαουδική Αραβία) Μαχμούντ
Καχραμπά (Ιτιχάντ Τζέντα, ΗΑΕ) Μοχάμεντ Σάλαχ (Λίβερπουλ, Αγγλία) Άχμεντ Κόκα (Μπράγκα, Πορτογαλία)
και, Άμρ Ουάρντα (Ατρόμητος, Ελλάδα)

Αρέσει σε %d bloggers: