Δείγμα πόσο αγαπητός ήταν ο Δημήτρης Μπούρας μεταξύ των Παροίκων, αποδείχθηκε στο “τελευταίο ραντεβού” του μαζί τους, την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018, στην κηδεία του στην εκκλησία της Παναγίτσας στην Ηλιούπολη, όπου τέλεσε τη νεκρώσιμο ακολουθία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μέμφιδος κ.κ. Νικόδημος. Η “Παναγίτσα” κατακλύσθηκε από γνωστούς και φίλους που τον αποχαιρέτησαν στο στερνό του ταξίδι…

Ο αιφνίδιος θάνατός του, σε ηλικία μόλις 51 χρόνων, προκάλεσε βαθειά συγκίνηση μεταξύ των Παροίκων, οι οποίοι αναφέρονταν σε έναν πολύ καλό πατερά δύο παιδιών, με χαρακτήρα ζεστό και οικείο στις παρέες του, αλλά και ως έναν πολύ καλό επαγγελματία στο είδος του ως τουριστικό ξεναγό, ιδιότητα για την οποία είχε κερδίσει την εκτίμηση όλων.

Στην κηδεία του Δημήτρη Μπούρα, ασφαλώς, τραγικές φιγούρες ήταν η σύζυγος και ο γιός του, που διαπίστωσαν και ασφαλώς κατέγραψαν την εκτίμηση και την αγάπη δεκάδων παροίκων και φίλων του, που παραβρέθηκαν στην εκκλησία της Παναγίτσας ανάμεσα στους οποίους, εκπροσωπώντας την Ε.Κ.Κ. ο Αντιπρόεδρος της κ. Μιχάλης Γκρουνστέιν, ο κ. Ανδρέας Μαυρομάτης Πρόεδρος της Αδελφότητας Κυπρίων, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Καΐρου και Διαχειριστικός Διευθυντή της Αμπετείου Σχολής κ. Νικόλαος Βαδής, οι Κοινοτικοί Επίτροποι κ.κ. Ανδρέας Ρούσσος, Λεωνίδας Φοντριέ, Ανδρέας Γιόσρυ καθώς και ο Πρόεδρος του Ε.Ν.Ο.Κ κ. Γιώργος Χαγιάτ.

Τιμητικό άγημα προσκόπων τυμπάνισε θλιβερά πριν το τελευταίο αντίο…

Αρέσει σε %d bloggers: