Ραντεβού με την Ιστορία του έχει σήμερα Σάββατο 31 Μαρτίου 2018 ο Π.Α.Ο.Κ., καθώς στους τελικούς του “Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Στέλλα Κυριάζη” που  διεξάγονται στο γήπεδο της Αχιλλοπουλείου, κατεβαίνει με σκοπό να διεκδικήσει το ένα από τα πέντε βαρύτιμα κύπελλα Πρωταθλητριών ομάδων της διοργάνωσης!

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την ποδοσφαιρική ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. με παίκτες της ηλικιακής ομάδας 2001-2002 η οποία αντιμετωπίζει στις 8μ.μ. την αντίστοιχή της EMILE ACADEMY σε ενα κατάμεστο γήπεδο, όπως αναμένεται, από θεατές της Παροικίας και άλλους , σε κλίμα άκρως αθλητικό και εορταστικό, παρουσία επισήμων…

Το πρόγραμμα της σημερινής και τελευταίας ημέρας του “Πρωταθλήματος Στέλλας Κυριάζη” που ξεκινά  από τις 5:30 το απόγευμα περιλαμβάνει, εκτός των μεγάλων πέντε τελικών, πολλές ακόμα όμορφες συγκινήσεις, μεταξύ των οποίων και έναν φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα κοριτσιών, μεταξύ των ομάδων του ΠΑΟΚ και της HELIOPOLIS SPORTING CLUB που διεξάγεται στις 7:30το απόγευμα.
Επίσης, ανάμεσα στα άλλα, θα παρακολουθήσουμε παραδοσιακούς χορούς από μαθητές της Αχιλλοπουλείου Σχολής, ομιλίες προσκεκλημένων, αλλά και απονομή βραβείων συμμετοχής, σε παίκτες και παράγοντες ομάδων, ακόμα συμβολικά μκρά κύπελα σε όλες τις ομάδες των ηλικιών 2010-2011 που συμμετείχαν στη φετινή διοργάνωση και, βεβαίως, την πανηγυρική τελετή απονομής των 5 βαρύτιμων κυπέλλων, στις 5 πρωταθλήτριες ομάδες!
Αναλυτικά η σημερινή ημέρα των Μεγάλων Τελικών του “Πρωταθλήματος Στέλλας Κυριάζη” περιλαμβάνει τα εξής:
1. Πρωτάθλημα ηλικιών 2010-2011, τελικός στις 5:30μ.μ.μεταξύ των ομάδων FOOTBALL STAR-PETROJET
2. Πρωτάθλημα ηλικιών 2006-2007, τελικός στις  6 μ.μ., μεταξύ των ομάδων AC MILAN EGY- TERSANA
3. Πρωτάθλημα ηλικιών 2003-2004, τελικός στις 6.30 μ.μ., μεταξύ των ομάδων EMILE ACADEMY-HELIOLIDO SC
4. Πρωτάθλημα ηλικιών 1999-2000 τελικός στις 7 μ.μ. μεταξύ των ομάδων HOMENETMENT NUBAR-MOHTAREFEEN ACADEMY
5. Ακολουθεί ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου κοριτσιών, στις 7:30 μ.μ. μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ-HELIOIPOLIS SPORTING CLUB
7.Και ο μεγάλος τελικός, Πρωταθλήματος ηλικιών 2001-2002 στις 8 μ.μ. μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ-EMILE ACADEMY
Ραντεβού όλοι, λοιπόν, σήμερα, από νωρίς στο γήπεδο της Αχιλλοπουλείου, να δώσουμε το δικό μας αθλητικό και Ελληνικό ποδοσφαιρικό χρώμα, σε αυτή την όμορφη ποδοσφαιρική γιορτή και να χειροκροτήσουμε κάθε καλή προσπάθεια στα πλαίσια του “ευ αγωνίζεσθαι”.
Πείτε το σε φίλους, σε γνωστούς, διαδώστε το ότι σήμερα η Ελληνική Παροικία Καΐρου γιορτάζει ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός και να βρεθούμε στο γήπεδο έγκαιρα, να χαρούμε το μεγάλο ραντεβού του αγαπημένου μας ΠΑΟΚ με την Ιστορία του, εκεί όπου θα διεκδικήσει το κύπελλο του Πρωταθλητή!

 

Αρέσει σε %d bloggers: