Σημαντική συμφωνία έκλεισε, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, προημερών, ο Ελληνικός Ναυτικός Όμιλος Καΐρου με το Nile Kayak Club, με τη συνδρομή του οποίου ο Ε.Ν.Ο.Κ. διευρύνει ακόμα περισσότερο, πλέον την παρουσία του σε αθλητικές δραστηριότητες υψηλού επιπέδου!

Μάλιστα, μετά από ένα διάστημα προετοιμασίας και εκπαίδευσης από ειδικούς όλες τις  προηγούμενες ημέρες, ο Ε.Ν.Ο.Κ. έκανε γνωστό ότι, είναι σε θέση σε όποιον το επιθυμεί να παρέχει, σε συνεργασία με εκπαιδευτές του Nile Kayak Club, ολοκληρωμένα μαθήματα καγιάκ, στο χώρο των εγκαταστάσεών του.

Τα μαθήματα αυτά είναι προγραμματισμένα, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, και ειδικότερα, κάθε Παρασκευή τις ώρες: 07:00 π.μ, στις 08:30 π.μ., στις 10:00 π.μ. 14:00 μ.μ. και 15:30 μ.μ. και κάθε Σάββατο, τις ώρες: 10:00 π.μ., στις 12:00 μ.μ., στις 13:30 μ.μ., και τέλος, στις 15:00 μ.μ.

Όσα από τα μέλη του Ελληνικού Ναυτικού Όμιλου Καΐρου ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στα εκπαιδευτικά μαθήματα και θέλουν να γνωρίσουν την εμπειρία του καγιάκ, θα τύχουν έκπτωση της τάξης του 50% με την προϋπόθεση ότι, θα έχουν οπωσδήποτε κατά την άφιξη μαζί τους, την κάρτα μέλους του Ε.Ν.Ο.Κ.  η οποία θα είναι ενήμερη και ανανεωμένη.

Οι κρατήσεις θέσεων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων, πρέπει να γίνουν κατ’ ελάχιστο, δύο (2)  ημέρες πριν, από την ημέρα που επιθυμούν να συμμετέχουν στα μαθήματα καγιάκ, ενώ για πληροφορίες και τυχόν διευκρινήσεις, μπορούν να καλούν στον αριθμό τηλεφώνου 010-10013335.

Αρέσει σε %d bloggers: