Το φετεινό πασχαλινό προσκοπικό Bazaar, η πρώτη επίσημη φετινή δραστηριότητα του 1ου Σώματος Ελλήνων Προσκόπων Καΐρου, είναι γεγονός και πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ανάλογα εορταστικό, προχθές, Κυριακή των Βαΐων, στην εκκλησία της Παναγίας Θεοτόκου Ηλιουπόλεως.
Σε αυτό, λοιπόν, το ραντεβού με τους Παροίκους, οι Πρόσκοποι προσέφεραν λαμπάδες, κεριά, αλλά και χειροποίητα κουλούρια και τσουρέκια όλα φτιαγμένα με σπιτικό μεράκι και γούστο, από τα μέλη του με τη σημαντική βοήθεια των οικογενειών τους και τη συνδρομή της επιτροπής κοινωνικής  συμπαράστασης.
Οι τιμές δώρων καθώς και των γλυκών παρασκευασμάτων, όπως διαπιστώσαμε, ήταν πολύ χαμηλές και προσιτές για τον καθένα μας, έτσι ώστε να είναι εύκολο στον οποιονδήποτε να τα προμηθευθεί για τον ίδιο είτε ως δώρο, προς κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο, αυτές τις Άγιες ημέρες…

Με το Bazaar των Προσκόπων μας, θα ξανασυνατηθούμε και τη Μεγάλη Πέμπτη 5 Απριλίου 2018 για δύο ώρες, από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 9 το απόγευμα, στον Πατριαρχικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, στο Χαμζάουϊ.

Αξίζει να τονίσουμε στο σημείο αυτό ότι τα έσοδα του Πασχαλινού BAZAAR προορίζονται για καλό σκοπό, αφού πρόκειται να υποστηρίξουν οικονομικά τις καλοκαιρινές δραστηριότητες, τις κατασκηνώσεις καθώς και ένα ευρύ πρόγραμμα δράσεων των προσκόπων.

Ο αρχηγός του 1ου Συστήματος κ. Ανδρέας Γιόσρυ, θέλησε μέσω της Ιστοσελίδας της Ελληνικής Κοινότητας Καΐ
ρου ekkairo.org να ευχαριστήσει θερμά όλους τους βαθμοφόρους και τα παιδιά που συνέβαλαν στην επιτυχία της εορταγοράς, καθώς και τον Κοινοτικό Εποίτροπο και προϊστάμενο Ξενώνα της Ε.Κ.Κ. κ.Ανδρέα Ρούσσο για την παραχώρηση του κατάλληλου χώρου, για την ασφαλή και άνετη παρασκευή των γλυκισμάτων.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες, επίσης, απήυθυνε στους Κοινοτικούς Επιτρόπους κ.κ. Αντώνη Ιορδανίδη, Στέλιο Χαλκιά και Κωνσταντίνα Γεδεών Οικονομική διαχειρίστρια του Ε.Π.Κ.Κ., για τις γενναιόδωρες προσφορές τους, καθώς και τους κ.κ Ευαγγελία Χαλκιά (Πρόεδρο Ε.Κ.Σ), Απόστολο Γυφτογεωργίου (Αντιπρόεδρο Ε.Κ.Σ), Μαρία Πετράκη (Γραμματέας Ε.Κ.Σ), Χριστίνα Μπεϋρούτη, Καρολίνα Σενούντα και Ναταλία Τρεχαντζάκη, για την έμπρακτη υποστήριξή τους.
Αρέσει σε %d bloggers: