Ο Σύνδεσμος Αιγυπτιωτών Ελλήνων, με ευκαιρία την Παγκόσμια ημέρα Θεάτρου, τίμησε στις 26 Μαρτίου, τον κ. Γρηγόρη Βαλτινό. Τα μέλη και οι φίλοι του Συνδέσμου, που είχαν γεμίσει ασφυκτικά το εντευκτήριο, έδειξαν την αγάπη και τον θαυμασμό τους, χειροκροτώντας και αγκαλιάζοντας τον αγαπημένο ηθοποιό.

Για τον Γρηγόρη Βαλτινό μίλησαν οι συνάδελφοι του Γιάννης Βούρος, Ταμίλα Κουλίεβα, Νίκος Βερλέκης και Τάκης Παπαματθαίου. Όλοι, πέρα από το ταλέντο του, εξήραν το ήθος, τον χαρακτήρα και την ανθρωπιά του.

Ο Αιγυπτιώτης ηθοποιός και σκηνοθέτης κ. Πάνος Κατέρης επιμελήθηκε και παρουσίασε τα βίντεο με φωτογραφίες από την προσωπική και καλλιτεχνική πορεία του Βαλτινού, σκηνές από θεατρικές παραστάσεις και αποσπάσματα από τηλεοπτικές σειρές στις οποίες πρωταγωνίστησε.

Ο Γρηγόρης Βαλτινός, με δάκρυα στα μάτια, χαμόγελο και χιούμορ στο τέλος της εκδήλωσης, είπε μεταξύ άλλων ” Έκανα πρόβες για να μην συγκινηθώ, αλλά τελικά δεν τα κατάφερα. Θα κρατήσω τη σημερινή παρουσίαση, γιατί είναι η καλύτερη που έγινε ποτέ ! »

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων κ. Κώστας Μιχαηλίδης απένειμε τιμητική πλακέτα για την προσφορά του ηθοποιού – σκηνοθέτη στο Θέατρο.

Συγχαρητήρια για την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης, της οποίας το γενικό πρόσταγμα είχε ο ακούραστος και καλός μας φίλος Πάνος Κατέρης.

Αρέσει σε %d bloggers: