Πρόεδρος Ε.Κ.Κ κ. Χρήστος Καβαλής και η Υπουργός Μετανάστευσης και Αποδήμων Αιγυπτίων κ. Ναμπίλα Μάκραμ

Χθες το απόγευμα της Πέμπτης 12 Απριλίου 2018, η Αιγύπτια Υπουργός Μετανάστευυσης και Υποθέσεων Αποδήμων Αιγυπτίων κ. Ναμπίλα Μάκραμ στα πλαίσια επίσημης επίσκεψή της στην Αθήνα, για την ολοκλήρωση του προγράμματος της τελετής έναρξης του “Νόστος-Η Επιστροφή” είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με εκπροσώπους της Αιγυπτιακής Κοινότητας που ζουν στην Ελλάδα.

Αιγύπτιος Πρέσβης στην Αθήνα, κ. Φαρίντ Μουνίμπ και η Υπουργός Μετανάστευσης και Απόδημων Αιγυπτίων κ. Ναμπίλα Μάκραμ

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Αιγυπτική Πρεσβεία στην Αθήνα, εκεί όπου την υποδέχθηκε ο Πρέσβης κ.Φαρίντ Μουνίμπ ο οποίος αφού την καλωσώρισε στη συνέχεια παρακολούθησαν παρόντος και του Προέδρου της Ε.Κ.Κ. κ.Χρήστο Καβαλή αλλά και της αντιπροσωπείας της Αιγυπτιακής Κοινότητας, που είχαν κατακλύσει τον χώρο, ντοκυμαντέρ για την Ιστορία της Αιγύπτου, την Επανάσταση του 2011, τη δύσκολη περίοδο μέχρι τη νέα επανάσταση  αλλά και τα μεγάλα επιτεύγματα της χώρας παλαιότερα αλλά και σύγχρονα.

Στο περιθώριο της συνάντησης, η κ. Μακράμ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει σε εγκάρδιο ύφος, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ.Χρήστο Καβαλή,για θέματα που αφορούν το ευρύ πρόγραμμα εκδηλώσεων έναρξης του “Νόστος-Η Επιστροφή”καθώς και άλλα επίκαιρα θέματα.

Αρέσει σε %d bloggers: