Νομιμοποίηση ανακαινίσεων σε 102 εκκλησίες!
18/04/2018
Περπατήστε, με τη βοήθεια της Google, στους δρόμους της Αρχαίας Κορίνθου!
18/04/2018
Show all

Το ρομπότ Σοφία προβλέπει καλή πορεία στο Μουντιάλ και μεγάλα επιτεύγματα της Αιγύπτου!

Ένα…ρομπότ και μια μαριονέτα θα συναντηθούν και θα συζητήσουν σήμερα 18 Απριλίου 2018 για οικονομικά και θέματα επιχειρήσεων, στη Σύνοδο κορυφής δημιουργικής βιομηχανίας, η οποία πραγματοποιείται το διήμερο 17-18 Απριλίου, στο Κάιρο!

Το ρομπότ στο οποίο έχει δοθεί μάλιστα το ελληνικό όνομα Σοφία, χθες Τρίτη 17 Απριλίου παραχώρησε συνέντευξη και απάντησε σε ερωτήσεις που υποβλήθηκαν από τον επικεφαλή του εν λόγω συνεδρίου κ.Οσάμα Καμάλ.

Κλείνοντας τη συνέντευξή της, η Σοφία ευχήθηκε καλή πορεία στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Αιγύπτου στο Παγκόσμιο Κύπελο της Ρωσίας και διατύπωσε την πρόβλεψή της ότι, σύντομα η Αίγυπτος θα πραγματοποιήσει επιτεύγματα σε διάφορους τομείς προς όφελος της ανθρωπότητας, παρόμοια με αυτά του Μωχάμεντ Σάλαχ στον αθλητισμό.

Το ανθρωποειδές ρομπότ Σοφία παρουσιάσθηκε κατά το διήμερο Συνέδριο της δημιουργικής βιομηχανίας, ως απόδειξη της εξελιγμένης τεχνολογίας και της βιομηχανικής νοημοσύνης και ότι μπορεί να θυμάται τα γεγονότα που συμβαίνουν σε αυτήν όπως προέκυψε κατά τη διάρκεια του διαλόγου της με τον κ.Οσάμα Καμάλ.

Έτσι, λοιπόν, όταν της ζητήθηκε να θυμηθεί ποιό ήταν το ερώτημα που της τέθηκε από τους συνέδρους και τι της έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση, η απάντηση της Σοφίας ήταν ότι, οι περισσότεροι σύνεδροι ζητούσαν να μάθουν αν…καπνίζει ή όχι!

Κατά τη διάρκεια της αυτοπαρουσίασής  της, το ρομπότ Σοφία ανέφερε ότι ήταν εκεί, στο συνέδριο, για να βοηθήσει και να εξυπηρετήσει τους ανθρώπους και όχι για να καταστρέψει την ανθρωπότητα, όπως πιστεύουν αρκετοί και ολοκληρώνοντας τη συνέντευξή της ευχήθηκε μακροημέρευση στην Αίγυπτο.

Η Σοφία είναι ένα ανθρωποειδές ρομπότ σχεδιασμένο για να μαθαίνει και να προσαρμόζεται στην ανθρώπινη συμπεριφορά, να συνεργάζεται και να εργάζεται με τους ανθρώπους και είναι το πρώτο παγκοσμίως που έχει αποκτήσει ιθαγένεια (της Σαουδικής Αραβίας) πριν από λίγους μήνες.

Αρέσει σε %d bloggers: