Έτσι βρήκα το άγαλμα του Μεγ. Αλεξάνδρου του “Δορυφόρου” στην Αλεξάνδρεια!
10/05/2018
Ο παροικιακός Ελληνισμός της Αιγύπτου και η προσφορά του στο γένος
10/05/2018
Show all

Τιμητική διάκριση για τον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή Αμίρ Ουάρντα, από αθλητική Ιστοσελίδα

Mια ιδιαίτερα τιμητική διάκριση για τον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου Περιστερίου Αμίρ Ουάρντα, επεφύλαξε η ψηφοφορία της αθλητικής ιστοσελίδας gazzetta.gr καθώς τον ανακήρυξε πρώτο σε διάφορες κατηγορίες, μεταξύ των οποίων και ως τον πλέον βελτιωμένο ποδοσφαιριστή του Ελληνικού πρωταθλήματος, για την περίοδο 2017-18.

Διαβάζουμε συγκεκριμένα από την ανάρτηση σχετικού κειμένου στο gazzetta.gr τα εξής:

“Αυτή ήταν μια απίθανη σαιζόν για τον Αιγύπτιο…Μετά από μια δύσκολη χρονιά στον Π.Α.Ο.Κ. Θεσσαλονίκης, πέρυσι το καλοκαίρι βρέθηκε εκτός ομάδας και αρχικά δόθηκε δανεικός στην Πορτογαλική ομάδα Φεϊρένσε.

Εκεί, ο Ουάρντα δεν κατάφερε να μείνει παρά μόνο λίγες ημέρες κι αυτό του βγήκε σε καλό…

Σε πολύ καλό θα λέγαμε, αναφέρει το δημοσίευμα του gazzetta.gr, τόσο για τον ίδιο όσο και φυσικά και για τον Ατρόμητο.

Στις 29 Αυγούστου 2017 ο Αμίρ Ουάρντα υπέγραψε τον μονοετή δανεισμό του στους Περιστεριώτες κι όλα πλέον ήταν και πάλι στο χέρι του.

Μεγάλος του στόχος ήταν να δείξει πως η χρονιά που προηγήθηκε στον Π.Α.Ο.Κ. ήταν μια κακή παρένθεση και φυσικά, να επιστρέψει στην Εθνική Αιγύπτου και να βρεθεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Από τα πρώτα παιχνίδια που αγωνίσθηκε κιόλας, ήταν εκ των κορυφαίων του Ατρόμητου και σίγουρα είναι ο MVP της χρονιάς για τους Περιστεριώτες, ολοκληρώνοντας την χρονιά με 28 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο με 11 γκολ και 7 ασίστ.

Παρακολουθείστε όσα είπε ο Αμίρ Ουάρντα, στην κάμερα του “gazzetta T.V”

Πηγή: http://www.gazzetta.gr


 

 

 

 

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: