Για σήμερα Κυριακή 13 Μαΐου 2018, στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, μία ημέρα μετά από τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας είναι η προγραμματισμένη συνάντηση των 21 ποδοσφαιριστών που έχει επιλέξει ο Ομοσπονδιακός προπονητής Μίκαελ Σκίμπε, για τον φιλικό αγώνα με την Σαουδική Αραβία επί Ισπανικού εδάφους, την ερχόμενη Τρίτη 15 Μαΐου.

Αυτοί οι 21 “εκλεκτοί” του Μίκαελ Σκίμπε συγκεκριμένα, είναι οι: Γιαννιώτης, Μπάρκας, Μπακάκης, Ρισβάνης, Λαμπρόπουλος, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Νικολάου, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Μάνταλος, Φουρτούνης, Πέλκας, Ανδρούτσος, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος, Λημνιός, Μανιάς και Κουλούρης.

Η αποστολή θα συγκεντρωθεί σήμερα Κυριακή, θα πραγματοποιήσει προπόνηση και θα αναχωρήσει την επομένη, Δευτέρα 14 Μαΐου, για την Ισπανία εκεί όπου την Τρίτη 15 Μαΐου και στις 8.30 το βράδυ (ώρα Ελλάδας) θα αντιμετωπίσει στο στάδιο Καρτούγια της Σεβίλλης, την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Σαουδικής Αραβίας.

Η αναμέτρηση διεξάγεται στα πλαίσια προετοιμασίας της Εθνικής Ελλάδας για το νεοσύστατο Nation League, ενώ για τα  “πράσινα γεράκια” ο φιλικός αυτός αγώνας δίδεται στα πλαίσια προετοιμασίας της για το Μουντιάλ της Ρωσίας, που ως γνωστόν ξεκινά ακριβώς σε ένα μήνα.

Θυμίζουμε ότι, η Σαουδική Αραβία αγωνίζεται στον 1ο Όμιλο, εκεί όπου θα αναμετρηθεί στην πρεμιέρα της διοργάνωσης 14 Ιουνίου 2018 με τη Ρωσία, ακολούθως με την Ουρουγουάη και, στον τελευταίο αγώνα της, με την Αίγυπτο!

 

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: