Τιμητική εκδήλωση για την Αχιλλοπούλειο Σχολή Καΐρου (πρόγραμμα εκδήλωσης)
24/05/2018
Αποχαιρετιστήριος εκκλησιασμός των μαθητών Αχιλλοπουλείου και Αμπετείου
25/05/2018
Show all

Ξενοδοχεία 5 αστέρων σε Σαρμ Ελ Σέιχ και Χουργκάντα πρώτα σε προτιμήσεις τουριστών παγκοσμίως

Σύμφωνα με είδηση που μετέδωσε την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων Reuters και αναδημοσιεύει η ηλεκτρονική έκδοση της Al Ahram, τα έσοδα από τον τουρισμό της Αιγύπτου εκτινάχθηκαν το πρώτο τρίμηνο του 2018 σε ποσοστό 83%, φτάνοντας τα 2,2 δις δολάρια, ενώ το ίδιο διάστημα καταγράφηκε η είσοδος 2,3 εκ. τουριστών στη χώρα.

Παράλληλα, μια πρόσφατη έκθεση της παγκόσμιας πλατφόρμας αναζήτησης ταξιδιών Sky scanner που δημοσίευσε, επίσης, η Al Ahram, κατατάσσει τα ξενοδοχεία 5 αστέρων στις περιοχές Σαρμ Ελ Σέιχ και στην Χουργκάντα της Αιγύπτου, στις δύο πρώτες θέσεις παγκόσμιας κατάταξης προτιμήσεων των τουριστών σε όλο τον κόσμο!

Τα ξενοδοχεία των 5 αστέρων στις περιοχές Σαρμ Ελ Σέιχ και Χουργκάντα, αξιολογήθηκαν από την Sky scanner ανάμεσα σε 100 αντίστοιχες ξενοδοχειακές μονάδες παγκοσμίως,  σύμφωνα με το ενδιαφέρον και τις προτιμήσεις επισκεπτών της, ως τα πλέον δημοφιλή και οικονομικά σε όλο τον κόσμο, με βάση το κόστος ανά διανυκτέρευση, τo  υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, για τουρίστες που θέλουν να συνδυάσουν την πολυτέλεια με τις διακοπές τους.

Σύμφωνα με τη σειρά κατάταξης, στην πρώτη θέση βρίσκεται το Σαρμ Ελ Σέιχ, στη δεύτερη η Χουργκάντα, ενώ στην τρίτη συναντάμε τα αντίστοιχα ξενοδοχεία 5 αστέρων στην Κουάλα Λαμπούρ της Μαλαισίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η υψηλότερη θέση στην ίδια κατάταξη με Ελληνικό ενδιαφέρον είναι η 7η θέση που καταλαμβάνουν τα ξενοδοχεία 5 αστέρων της Λάρνακας της Κύπρου, ενώ αντίστοιχες ξενοδοχειακές μονάδες της Αθήνας βρίσκονται αρκετά μακριά από την κορυφή, μόλις στην 32 θέση!

Αρέσει σε %d bloggers: