Σ.Α.Ε. : βιβλία για καλό σκοπό
26/05/2018
Το γευστικό μάνγκο
27/05/2018
Show all

Θλίψη στην Παροικία για την απώλεια του Μιχάλη Λαζαρίδη

Διπλά πόνεσε την Παροικία η απώλεια του 42χρονου Μιχάλη Λαζαρίδη, ο οποίος  κηδεύθηκε χθες, Παρασκευή 25 Μαΐου 2018, παρουσία δεκάδων γνωστών και φίλων του, εκπροσώπων Ελληνικών Σωματείων και της οικογένειάς του, στο Ελληνικό Κοιμητήριο του Αγίου Γεωργίου στο παλιό Κάιρο.

Αφενός επειδή, μετά το χαμό του πατέρα του ανέλαβε πλήρως τη στήριξη της οικογένειάς του με ποικίλους τρόπους και, αφετέρου, διότι ακόμα και “λαβωμένος” από την επάρατη νόσο, εξακολουθούσε να μάχεται για την ευημερία της αγαπημένης μητέρας Αικατερίνης και των δύο αδελφών του Γεωργίας και Μαρίας.

Επαγγελματικά τον θυμούνται να δραστηριοποιείται κυρίως στον τουριστικό τομέα, ωστόσο, δε δίστασε μετά την πολιτική κρίση στη χώρα και τη δραματική μείωση του τουρισμού να στραφεί σε διάφορα άλλα επαγγέλματα, προκειμένου να προσφέρει τα απαραίτητα στην οικογένειά του.

Στο “στερνό αντίο”  χθες στο παρεκκλήσι της Παναγίας στο Ελληνικό Κοιμητήριο του Αγίου Γεωργίου παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, εκπροσωπώντας τον Πρέσβη της Κύπρου στο Κάιρο κ.Χάρη Μορίτση, ο διπλωμάτης κ. Αριστόδημος Ασσιώτης, για λογαριασμό της Ελληνικης Κοινότητας Καΐρου, ο Κοινοτικός Επίτροπος κ. Στέλιος Χαλκιάς, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Αδελφότητας κ. Ανδρέας Μαυρομάτης, ο Αντιπρόεδρος του ίδιου Σωματείου κ. Παντελής Χαραλάμπους, ο Γ. Γραμματέας κ. Μιχάλης Κουκκίδης, ο Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος του ΣΕΑΑΣ κ.Αλέξανδρος Καζαμίας και το μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου κ.Χρήστος Αργυρίου.

Επίσης, παραβρέθηκαν, η Πρόεδρος του Σωματείου “Μαρία η Αιγυπτία” κ. Ευαγγελία (Λίτσα) Θηραίου, η Ταμίας του ίδιου Σωματείου κ.Άννα Αυγερινού και η κ.Αγγέλα Χαραλαμποπούλου Διεύθυντρια του Γηροκομείο, η κ. Ιουλία Βαδή, συγγενείς και φίλοι.

Στεφάνια για το “τελευταίο ταξίδι” του Μιχάλη Λαζαρίδη, κατέθεσαν η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας, η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου και η Αδελφότητα Κυπρίων.

Αρέσει σε %d bloggers: