Το γευστικό μάνγκο
27/05/2018
thumbnail of 0528
Νέο Φως 28.05.2018
28/05/2018
Show all

Συνάντηση κ.Κουίκ με την Ομοσπονδία Ελληνικών Κοινοτήτων Γεωργίας

Φωτογραφία : ΥΦΥΠΕΞ Τ.Κουίκ στην Ελληνική Ομοσπονδία Γεωργίας στην Τιφλίδα. Συνάντηση με το νέο Δ.Σ, τον Πρόεδρο Οδυσσέα Δημητριάδη και την Αντιπρόεδρο Ευγενία Κοτανίδη 

Στην Τιφλίδα, πρωτεύουσα της Γεωργίας βρίσκεται από την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 ο Έλληνας ΥΦΥΠΕΞ κ.Τέρενς Κουίκ, προσκεκλημένος να παραστεί στον επίσημο εορτασμό των “100 χρόνων της Δημοκρατίας της Γεωργίας”, αλλά και για σειρά επαφών διμερών σχέσεων καθώς και συνάντηση με την Ομοσπονδία Ελληνικών Κοινοτήτων στη χώρα αυτή.

Για τα παραπάνω, μας ενημερώνει σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Εξωτερικών, στο οποίο αναφέρονται ακόμα ότι, ο κ.Τέρενς Κουίκ βρίσκεται στην Τιφλίδα, προκειμένου να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην επίσημη τελετή για τον εορτασμό της 100ης επετείου από την ανακήρυξη της Πρώτης Δημοκρατίας της Γεωργίας, στην οποία θα παραστούν αρχηγοί κρατών και Υπουργοί Εξωτερικών από πολλές χώρες.

Με αφορμή την επίσκεψή του στη Γεωργία, συνεχίζει η ίδια ανακοίνωση, ο κ.Τέρενς Κουίκ θα συναντηθεί με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Εξωτερικών Mikheil Janelidze και με τον ομόλογό του Υφυπουργό Εξωτερικών αρμόδιο για θέματα διαασποράς κ. Sviad Conadze.

Επίσης ο Ελληνας ΥΦΥΠΕΞ θα έχει συνάντηση εργασίας τόσο με το Προεδρείο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Γεωργίας, όσο και με ομογενείς εκπαιδευτικούς, οι οποίοι διδάσκουν την Ελληνική στη Γεωργία.

Φωτογραφικό υλικό: Twitter ΥΦΥΠΕΞ κ. Τέρενς Κουίκ

 

Αρέσει σε %d bloggers: