Λόγω της καλοκαιρινής αργίας της εφημερίδας μας η ιστοσελίδα της ΕΚΚ  ήλθε σε επαφή με τον Πρόεδρο του ΕΝΟΑ και του απέσπασε την πιο κάτω δήλωση …

Σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Όμιλός μας αναφορικά με την παραμονή του ή όχι στον χώρο που του παραχωρήθηκε το 1965 ο Πρόεδρος κ. Ρότζερ Γκάττ μας δήλωσε ότι:

“Στα πλαίσια της ανάπτυξης της περιοχής του παλαιού αεροδρομίου η εταιρεία που δημιουργήθηκε για τον σκοπό αυτό απαίτησε, μέσω της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου, αλλά και δικαστικών ενεργειών που όμως επιτυχώς αντιμετωπίζονται μέχρι σήμερα, την απομάκρυνσή μας από τον χώρο που μας παραχωρήθηκε το 1965, χωρίς να υπάρχει εκ μέρους του κράτους μέριμνα για το μέλλον του Ομίλου μας.

Αμέσως και σε εφαρμογή απόφασης έκτακτης Γενικής Συνέλευσης δραστηριοποιηθήκαμε για την αντιμετώπιση του προβλήματος, με κυρίαρχη τη θέση μας να ενταχθούμε στο συγκεκριμένο πρόγραμμα ανάπτυξης.

Στα πλαίσια αυτών των προσπαθειών, ήρθαμε σ’ επαφή μ’ όλους τους αρμόδιους πολιτικούς και άλλους παράγοντες εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα και τις προοπτικές για την επίλυση του προβλήματος.

Αν και η βασική πρόθεσή μας είναι να παραμείνουμε στη θέση που βρισκόμαστε μέχρι τη δημιουργία των νέων εγκαταστάσεων πάντα μέσα στο χώρο της ανάπτυξης, εξετάζουμε και άλλες θέσεις για προσωρινή μετεγκατάσταση και επιστροφή στην περιοχή του Ελληνικού, αλλά πάντα με γνώμονα την συνέχιση της αθλητικής μας δραστηριότητας.

Γνωρίζοντας όμως την οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα, μια κρίση που συμπαρασείρει και τον τομέα του αθλητισμού, η λύση της παραμονής μας στον χώρο που βρισκόμαστε, μέχρι τη δημιουργία των νέων μας εγκαταστάσεων στον χώρο της επένδυσης θεωρούμε ότι αποτελεί μονόδρομο γιατί έτσι αποφεύγονται τα τεράστια και δύσκολα αντιμετωπίσιμα έξοδα μετεγκατάστασης.

Τέλος θα ήθελα να τονίσω ότι παρά τις αντίξοες συνθήκες και την αβεβαιότητα γύρω από το μέλλον του σωματείου μας, τα παιδιά μας συνεχίζουν  τις επιτυχίες με τελευταίες αυτές στους Μεσογειακούς Αγώνες 2018 στην Ταραγόνα της Ισπανίας 3η θέση (Χάλκινο Μετάλλιο) στο σκιφ ελαφρών βαρών για τον Ολυμπιονίκη μας στην κωπηλασία ΓΙΑΝΝΑΡΟ Σπύρο και 2η θέση (Ασημένιο Μετάλλιο) στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών  ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής μας στην κωπηλασία ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ Νίνος. Ακόμη, η Ολυμπιονίκης κωπηλάτρια του Ομίλου μας  Σοφία ΑΣΟΥΜΑΝΑΚΗ κατέλαβε την 4η θέση στο 2ο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 στο Λιντς της Αυστρίας και η κολυμβήτρια Μαρία ΚΟΝΤΟΥΝΗ κατέκτησε τρία αργυρά μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης 2018.

Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια!”

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: