H ετήσια τακτική συνέλευση του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Καΐρου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018.

Ο πρόεδρος του ΕΝΟΚ, κ. Γιώργος Χαγιάτ, ευχαρίστησε όλους όσοι παραβρέθηκαν, μίλησε για τα οικονομικά του Ομίλου αλλά και στην προσπάθεια που καταβάλει προκειμένου να διατηρηθεί το υψηλό επίπεδο του φαγητού που προσφέρεται. Αναφέρθηκε επίσης και στην πρωτοβουλία του Ομίλου να σερβίρεται από την Παρασκευή έως και Κυριακή πρωινό και να λειτουργεί υπηρεσία delivery.

Στην ανάγκη να διαφυλαχθεί «σαν κόρη οφθαλμού» ο Ελληνικός Ναυτικός Όμιλος Καΐρου , όπως και τα υπόλοιπα ιστορικά σωματεία αναφέρθηκε ο πρόξενος της Ελλάδας στο Κάιρο (και επίτιμος πρόέδρος του ομίλου) κ. Γιώργος Δασκαλόπουλος, ο οποίος τόνισε την ανάγκη να διατηρηθεί και η συνοχή της ομογένειας.

Καθοριστική ήταν η παρέμβαση του προέδρου της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Χρήστου Καβαλή, ο οποίος κατά την ανάλυση των οικονομικών δεδομένων του ΕΝΟΚ, μετέφερε την πολύτιμη εμπειρία του από την ταχτοποίηση των οικονομικών της Ε.Κ.Κ και την μετατροπή της σε μια οικονομικά ισχυρή κοινότητα.

Ο κ. Καβαλής, τόνισε την ανάγκη να διατηρήσει ο Όμιλος της συνοχή του και είπε ότι είναι πρόκληση να διατηρηθεί η ποιότητα του φαγητού, το μοίρασμα των ευθυνών και τη διευθέτηση εκκρεμοτήτων, την ενοικίαση του εστιατορίου. Τονισε επίσης, ότι η Κοινότητα είναι στο πλευρό του ΕΝΟΚ και στηρίζει το έργο του.

Το παρόν τους έδωσαν στην ετήσια γενική τακτική συνέλευση, η Γ.Γ. της Ε.Κ.Κ κ. Χρυσάνθη Σκουφαρίδου και το μέλος κ. Λεωνίδας Φοντριέ.

To παρόν τους έδωσαν όλα τα μέλη του Δ.Σ του ΕΝΟΚ. Εκτός από τον πρόεδρο Γιώργο Χαγιάτ, παραβρέθηκαν και ο κ. Γιώργος Ρεκτσίνης, ο κ. Άγγελος Αθανασούλης, η κ. Βίλλυ Πολίτου Ζουέ, ο κ. Νικόλας Βαδής, ο κ. Στέλιος Χαλκιάς και ο κ. Σαμιρ Ελ Σάμυ.

Η Ε.Κ.Κ μετέδωσε live την ετήσια τακτική συνέλευση του ΕΝΟΚ, μέσω του λογαρισμού της στο facebook. Δείτε στο 16.41 μία από τις τοποθετήσεις του Προέδρου της Ε.Κ.Κ, κ. Χρήστου Καβαλή. 

Στην εκδήλωση ήταν και ο εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας πατ. Τιμόθεος, ο οποίος μετέφερε την ευλογία του Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρου.

Το πρακτικό από τη συνεδρίαση του ΕΝΟΚ μπορείτε να το διαβάσετε σε μορφή pdf:

Πρακτικό ΤΓΣ ENOK 19 10 18 final
Αρέσει σε %d bloggers: