Μια ιδιαίτερη Χριστουγεννιάτικη εορτή ετοίμασαν για δεύτερη χρονιά οι Ανιχνευτές (ηλικίας 15 έως 18 ετών) του 1ου Συστήματος Προσκόπων Καΐρου. Το ραντεβού τους με τους μικρούς παροίκους έδωσαν στις 22 Δεκεμβρίου 2018 στο προαύλιο χώρο των Ελληνικών εκπαιδευτηρίων στην Ηλιούπολη.

Μικροί και μεγάλοι δοκίμασαν λιχουδιές, έφαγαν pop corn, «μαλλί της γριάς» και γλέντησαν με τα παιχνίδια που είχαν ετοιμάσει οι πρόσκοποι. Εντυπωσιακή ήταν επίσης η παράσταση του μάγου. Λίγο πριν το τέλος της εορτής ο Άγιος Βασίλης μοίρασε σε όλα τα μικρά παιδιά δώρα και τους ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά.

Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Καΐρου ευχαριστεί όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό τους για την επιτυχία αυτής της εορτής. Ειδικότερα ευχαριστεί τον κ. Ιωάννη Βλαντή (για την μεγάλη του προσφορά με προϊόντα τις μεγάλης βιομηχανίας γλυκών EDITA), την κ. Ειρήνη Θεοφιλίδου (για την προσφορά χρηματικού ποσού για τις ανάγκες του συστήματος και ενός αρώματος για την τόμπολα) και του κ. Στέλιου Χαλκιά (για την προσφορά χρηματικού ποσού για τις ανάγκες του συστήματος).

Επίσης, το 1ο Σύστημα Προσκόπων Καΐρου συγχαίρει την κ. Ευαγγελία Χαλκιά (Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης του 1ου Συστήματος Προσκόπων Καΐρου), κ. Γιάννη Μελαχροινούδη (Έφορο εκπαίδευσης Περιφέρειας Αποδήμων και Αρχηγό Κοινότητας Ανιχνευτών Καΐρου) και κ. Χρήστο Αντωνίου (Υπαρχηγό συστήματος προσκόπων Καΐρου), για τις γενναιόδωρες υλικές τους προσφορές.

Αρέσει σε %d bloggers: