Γεμάτη από εκδηλώσεις είναι για το Φεβρουάριο, η ατζέντα του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων (ΣΑΕ), που θα πραγματοποιηθούν στο εντευκτήριο του Συλλόγου. Επίσης, διοργανώνται και επισκέψεις σε θέατρα για την παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου στις 19:00

Mουσικοθεατρική παράσταση «Έρως και μουσικές του Κόσμου, Πηνελόπη Δέλτα -Ιων Δραγούμης» από τους διεθνώς διακεκριμένους επαγγελματίες μουσικούς του μουσικού σχήματος “Amberlink Ensemble”. Το πρόγραμμα περιέχει έργα σύγχρονου ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου, γνωστές μελωδίες κι επιτυχίες από τις χώρες προέλευσης των μελών του σχήματος ( Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία και Αμερική).
Συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Μέμη Αναστασόπουλου και Θεόδωρος Οικονομίδης. Σκηνοθεσία: Θεόδωρος Οικονομίδης. Διοργάνωση -Παρουσίαση – Συντονισμός: Ντέπη Στενού.

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στις 19:00

Παρουσίαση βιβλίου της Αιγυπτιώτισσας Άννας Καλατζιάν με τίτλο«Το τίμημα του λάθους» εκδόσεις Πικραμένος. Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελλήνων Καΐρου.

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου στις 19:15

Θεατρική παράσταση «Κάθε Τρίτη με τον Μόρι». Ένας ύμνος στη ζωή. Γρηγόρης Βαλτινός – Γιάννης Καρακατσάνης. Θέατρο ΙΛΙΣΙΑ-ΒΟΛΑΝΑΚΗΣ (Παπαδιαμαντοπούλου 4, Μετρό Μέγαρο Μουσικής). Δηλώσεις συμμετοχής στη γραμματεία μέχρι την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου.

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στις 21:00

Aποκριάτικη βραδιά.

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στις 17:30

Παιδικό Αποκριάτικο πάρτι.

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου στις 19:00

Ο Αιγυπτιώτης Δρ. Νικόλας Σφήκας παρουσιάζει το νέο του βιβλίο «Αλεξάνδρεια, από τον Καβάφη στον Μ. Αλέξανδρο. Ιστορία και Αρχιτεκτονική, δύο ελληνικά τετράγωνα». Με την συμβολή της Μαργαρίτας Σακκά-Θηβαίου. Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αμπετείου Σχολής.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις εκδηλώσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Γραμματεία του Συνδέσμου στα τηλέφωνα: 210 – 82.28.150,210 – 82.54.289,   210 – 82.18.408.

Αρέσει σε %d bloggers: