Mήνυμα κατά της τρομοκρατίας έστειλε η Υπουργός Μετανάστευσης και Αιγυπτιακής Διασποράς κ. Ναμπίλα Μάκραμ κατά την εκδήλωση «Επιστροφή στις Ρίζες» που έγινε στο πλαίσιο του 3ου Διεθνούς Φόρουμ Τεχνών Α.Μ.Ε.Α που πραγματοποιείται στο Κάιρο από τις 15 έως τις 22 Φεβρουαρίου 2019.

Ο κ. Διάμεσης μιλώντας στο «Νέο Φως», την εφημερίδα της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, τόνισε ότι ήταν μια ιδιαίτερα συγκινητική τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε με τη συμβολή της υπουργού κ. Μάκραμ. Επίσης, ο Έλληνας Πρέσβης στην Αίγυπτο, ευχαρίστησε σε όλους όσοι συνέβαλαν στη διοργάνωση της εκδήλωσης επισημαίνοντας τη συμβολή της Ε.Κ.Κ και του Προέδρου της κ. Χρήστου Καβαλή, του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Καΐρου και της Αμπετείου Σχολής.

Για τις ειδικές ικανότητες των παιδιών που συμμετείχαν στην εκδήλωση αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Ε.Κ.Κ κ. Χρήστος Καβαλής, υπογραμμίζοντας ότι ξεπερνώντας όλες τις δυσκολίες με την πίστη και την αγάπη των ανθρώπων που είναι γύρω τους δημιουργούν. Εξέφρασε επίσης τη χαρά του για τα παιδιά της παροικίας και της Αμπετείου που συμμετείχαν στην εκδήλωση. «Χαίρομαι για όσα είδαμε και ειδικά για το γεγονός ότι σε αυτή την τόσο μεγάλη εκδήλωση της Αιγυπτιακής Πολιτείας δεν ξέχασαν τις Ελληνικές, τις Κυπριακές και τις Αρμένικες παροικίες, τις τρεις ιστορικές παροικίες που είναι ένα κομμάτι του Αιγυπτιακού σώματος», κατέληξε ο κ. Καβαλής.

Αρέσει σε %d bloggers: