Ελληνική Κοινότητα Καΐρου: Ανακοίνωση για όλους όσοι άλλαξαν διεύθυνση
05/05/2019
Σπουδαία ανακάλυψη: Βρέθηκε νεκρόπολη 4.500 ετών στη Γκίζα (Photos)
05/05/2019
Show all

Έφυγε ο Γιώργος Τάλλαρης


Μεγάλη Πέμπτη ξημερώματα έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Ελλήνων Καΐρου αλλά και για πολλά χρόνια στέλεχος του Δ.Σ. του ΣΕΚ.

Γράφει ο Μιχάλης Μπίσκος, Πρόεδρος Σ.Ε.Κ

Η προσφορά του ήταν μεγάλη κυρίως στο αθλητικό τμήμα του Συλλόγου ως Έφορος της και ως αρχηγός της ομάδας Μπάσκετ παλαίμαχων του ΣΕΚ. Ο Γιώργος μας οδήγησε πολλές φορές στον τελικό και στην κατάκτηση του Κυπέλου πρωταθλήματος Μπάσκετ των Σχολείων, το οποίο συνδιοργανώναμε με τα άλλα αδελφά Αιγυπτιώτικα σωματεία από την δεκαετία του 90. 

Ο Γιώργος από την θέση του Γ. Γραμματέα συμμετείχε επίσης διακριτικά και ενεργά και στις υπόλοιπες δραστηριότητες του Συλλόγου μας, είτε την Πρόνοια, είτε των εκδηλώσεων, είτε των Χοροεσπερίδων, είτε των εκδρομών κλπ. Αναμφισβήτητα για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Γιώργος προσέφερε και  κατέγραψε μαζί με πολλούς άλλους, ένα σημαντικό κομμάτι της πορείας του ΣΕΚ κυρίως στο ξεκίνημα του. Για αυτό Γιώργο σήμερα με πολύ πόνο και λύπη σε αποχαιρετά η μεγάλη οικογένεια των Καϊρινών της Ελλάδας.

Τα αδέλφια σου ο Μάνος, ο Παναγιώτης, ο Κώστας, ο Γιώργος και όλα ανεξαιρέτως τα μέλη του Δ.Σ. παλαιά και νέα, ολόψυχα σου ευχόμαστε «Καλό Ταξίδι εκεί που πάς».