Θεία Λειτουργία για τους μαθητές που γράφουν εξετάσεις για την εισαγωγή στα Ανώτερα και στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα τελέσθηκε το πρωί της Τρίτης 21 Μαϊου, στο παρεκκλήσι των Εισοδίων της Θεοτόκου, στο Σπετσεροπούλειο, εκεί που στεγάζονται η Αχιλλοπούλειος και η Αμπέτειος Σχολή.

Ο πατ. Στέφανος, μετέφερε την ευλογία του Πατριάρχη Θεόδωρου προς όλους τους μαθητές και εμψύχωσε ιδιαίτερα εκείνους που δίνουν εισαγωγικές εξετάσεις για τα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Μετά τη Θεία Λειτουργία, ο πατ. Στέφανος προσέφερε στους μαθητές στυλό για να θυμούνται ότι η ευλογία και οι ευχές του Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρου και του Μητροπολίτη Μέμφιδος κ. Νικόδημου, τους συντροφεύουν σε αυτή την «δοκιμασία».

Τη Θεία Λειτουργία παρακολούθησαν εκτός από μαθητές όλων των ηλικιών ο Αναπληρωτής Συντονιστής Εκπαίδευσης Βορείου Αφρικής και Μέσης Ανατολής κ. Τάσος Αναστασίου, ο Διευθυντής της Αχιλλοπουλείου κ. Γιώργος Ψάνης, της Αμπετείου κ. Χρήστος Παπαθανασίου καθώς επίσης και εκπαιδευτικοί.

Αρέσει σε %d bloggers: