Πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης “University to Work”

Στις 24 Ιουνίου 2019 θα πραγματοποιηθεί στις 11.30 π.μ. για 11η χρονιά η Τελετή Έναρξης του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης – CSR, University to Work -UTW (Από το Πανεπιστήμιο στη Δουλειά) της Αιγυπτιακής εταιρείας ECG, στο Ξενοδοχείο Intercontinental City Starts – EL Saraya Hall.

Το πρόγραμμα είναι υπό την επιμέλεια της Δρ. Nevine Abdelkhalek, Ιδρύτρια του προγράμματος UTW και Αντιπροέδρου της ECG.

H GAMMA Invest είναι αποκλειστικός συνεργάτης της ECG-UTW για Ελλάδα και Κύπρο.

Στην τελετή έναρξης θα παραβρεθούν ο Καθηγητής Δρ. Σωτήρης Βαρελάς εκ μέρους του Πανεπιστημίου Νεάπολις της Πάφου και η κ. Αλίκη Ποτονού Ιδρύτρια/Διευθύνουσα Σύμβουλος της GAMMA Invest και Επίσημος Εκπρόσωπος του Νεάπολις – NUP στην Αίγυπτο. Στην τελετή έχουν προσκληθεί επίσημοι από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς της Αιγύπτου.

Ο Δρ. Βαρελάς θα παρουσιάσει τις δραστηριότητες του NUP σε 600 φοιτητές Πολυτεχνείου που αναλαμβάνει η ECG UTW κάθε χρόνο. Θα υπάρξει περίπτερο της GAMMA Invest – NUP που θα διαθέτει φυλλάδια του Πανεπιστημίου.

Λόγω της Ελληνικής καταγωγής της κ. Ποτονού και Κυπριακής του Πανεπιστημίου, «Ελλάδα και Κύπρος θα είναι οι Τιμώμενες χώρες της Τελετής».

Τον Ιούλιο 2019 θα υπογραφεί Μνημόνιο Συνεργασίας ECG UTW – NUP με τον Καθηγητή Δρ. Παντελή Σκλιά, Πρύτανη του Νεάπολις, κατά την επίσκεψή του στο Κάιρο. Στην εκδήλωση αναμένεται να παραβρεθούν Έλληνες και Κύπριοι της Αιγύπτου.

Αρέσει σε %d bloggers: