Η παροικία και η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία την Χρυσάνθη Κ. Σκουφαρίδου
23/06/2019
thumbnail of 0624
Νέο Φως 24.6.19
24/06/2019
Show all

Βιβλίο συλλυπητηρίων στην Πρεσβεία της Κύπρου στην Αίγυπτο για την απώλεια του Δημήτρη Χριστόφια

Βιβλίο συλλυπητηρίων ανοίγει στην Κυπριακή Πρεσβεία στο Κάιρο, από την Τετάρτη 26 Ιουνίου, μέχρι την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019, από τις 10:00 το πρωί, μέχρι τις 3:00 το απόγευμα, για την απώλεια του τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Κυπριακής Πρεσβείας στο Κάιρο αναφέρει:

«Με βαρύ πένθος αποχαιρετούμε τον τέως Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια και τιμούμε την προσφορά του προς την πατρίδα του Κύπρο από τις επάλξεις του Βουλευτή, του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων και του Προέδρου της Δημοκρατίας».

Με βαθιά θλίψη αναγγέλλουμε τον θάνατο του τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019.

Η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας, στο Κάιρο, σεβόμενη την μνήμη Του και τιμώντας το έργο Του, για προάσπιση των δικαίων του Κυπριακού Ελληνισμού και για την πολυετή προσφορά του στην Κυπριακή Δημοκρατία, από τις διάφορες πολιτειακές θέσεις, από τις οποίες υπηρέτησε, θα ανοίξει βιβλίο συλλυπητηρίων, όπως και οι υπόλοιπες Διπλωματικές Αποστολές της Δημοκρατίας στο Εξωτερικό.

Το βιβλίο συλλυπητηρίων θα είναι ανοικτό, από την Τετάρτη 26 Ιουνίου, μέχρι την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019, από τις 10:00 το πρωί, μέχρι τις 3:00 το απόγευμα.

Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Κάιρο.

Αρέσει σε %d bloggers: