thumbnail of 0902
Νέο Φως 2.9.19
02/09/2019
Ο Μέμφιδος Νικόδημος για την Ίνδικτο, την Εκκλησιαστική Πρωτοχρονιά (Video)
02/09/2019
Show all

Ο Χρήστος Καβαλής στην πρώτη εκπομπή «Η Εφημερίς της Τέχνης» για τη νέα ραδιοφωνική σεζόν, την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου

Η εκπομπή “Η Εφημερίς της Τέχνης” και ο Δημήτρης Λαζάρου ξεκινούν τη ραδιοφωνική τους διαδρομή για τη νέα σεζόν στο Hephaestus Radio, το Ομογενειακό Ραδιόφωνο που εκπέμπει Παγκόσμια και Διαδικτυακά με τη συνέντευξη του Προέδρου της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Χρήστου Καβαλή.

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 7μ.μ., ώρα Κεντρικής Ευρώπης // 8μ.μ., ώρα Ελλάδας και σε Επανάληψη την Παρασκευή 12π.μ., ώρα Κεντρικής Ευρώπης, στις 13.00 ώρα Ελλάδας.

Ο κ. Χρήστος Καβαλής μετρά 18 χρόνια στον προεδρικό θώκο της πρεσβυγενούς ελληνικής κοινότητας της αιγυπτιακής πρωτεύουσας. Στη συνέντευξη του μιλά για την Ελληνική Κοινότητα, τον τρόπο με τον οποίο γίνεται κάποιος μέλος της καθώς και για την ατζέντα των 6 σημείων που ήταν οι στόχοι του, όταν εξελέγη για πρώτη φορά Πρόεδρος. Ανάμεσα στους στόχους αυτούς ήταν το Ελληνικό Νοσοκομείο Καΐρου που σημείωσε και σημειώνει ανοδική πορεία, η οικονομική αυτάρκεια της Ελληνικής Κοινότητας, η επικοινωνιακή δραστηριότητα της κοινότητας μέσω των social media (ιστοσελίδα www.ekkairo.org ) και της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Νέο Φως», το Μεταφραστικό τμήμα και πολλά άλλα.

Τις εκπομπές του Hephaestus Radio ακούτε στα παρακάτω links:

https://www.hephaestuswien.com/hephaestus-radio-2/

http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=3110

Αρέσει σε %d bloggers: