Δελτίο Τύπου GAMMA Invest


Έχουμε την τιμή να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας της Gamma Invest με την BiznEX, τη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Επιχειρήσεων και Επενδύσεων της Αιγύπτου. Η BiznEX επέλεξε την Gamma Invest (και την εκπρόσωπό της κ. Αλίκη Ποτονού) ως συνεργάτη της στην Αίγυπτο για Ελλάδα και  Κύπρο.


Στο πλαίσιο αυτό ανακοίνωσε επισήμως ότι στην 2η έκθεση BiznEX που θα πραγματοποιηθεί στο Κάιρο μεταξύ 7 και 9 Νοεμβρίου 2019τιμώμενες χώρες θα είναι η Ελλάδα και η Κύπρος και απευθύνει επίσημη πρόσκληση στις ελληνικές επιχειρήσεις να εκθέσουν τις επενδύσεις, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις δραστηριότητές τους στα περίπτερα που θα λειτουργήσουν στη ζώνη της Ελλάδας και της Κύπρου, σε συνεργασία με την Gamma Invest.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Πρωθυπουργίας της Αιγύπτου, του Υπουργείου Επενδύσεων και Διεθνών Σχέσεων και του Υπουργείου Εμπορίου και Βιομηχανίας.

Σε αυτήν θα συμμετάσχουν Επιμελητήρια, Επιχειρηματικά Funds, Iδιωτικές Eπιχειρήσεις από χώρες της Αραβικής Χερσονήσου, της Αφρικής, της Ευρώπης, της Λατινικής Αμερικής και της Ασίας.
 
Ενότητες της έκθεσης – Τομείς ενδιαφέροντος 
Όντας η μεγαλύτερη έκθεση επιχειρήσεων και επενδύσεων στην Αίγυπτο, η BiznEX φιλοδοξεί να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο της Αιγύπτου και της Αφρικής με την παγκόσμια αγορά. Η έκθεση αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για την εκδήλωση, ανάπτυξη και επιτυχή ολοκλήρωση πολλαπλών επενδυτικών ευκαιριών. Απευθύνεται σε όλους τους τύπους εταιρικών σχημάτων, καθώς και σ’ επενδυτές που αναζητούν ευκαιρίες στους 6 παρακάτω επιχειρηματικούς τομείς που αποτελούν και τις Ενότητες της έκθεσης:Ενότητα Εμπορίου και Επενδύσεων: Τοπικό και Διεθνές Franchising, Πολιτικές Αδειοδότησης (Licensing), Contracting, Συνεργασίες, Αλυσίδες Προμηθειών, Συγχωνεύσεις και Διανομή ΠροϊόντωνΕνότητα Εξαγωγικών και Εισαγωγικών ΕυκαιριώνΕνότητα Real Estate ΕυκαιριώνΕνότητα Οικονομικών και Χρηματοδοτικών ΛύσεωνΕνότητα Παρόχων Υπηρεσιών σε Επιχειρήσεις και FreelancersΕνότητα Κυβερνητικών Υπηρεσιών 

Επενδυτικές ευκαιρίες

Μέσω στοχευμένων διεθνών και περιφερειακών καμπανιών κάλυψης και προβολής της έκθεσης, οι διοργανωτές εγγυώνται την παρουσία περισσότερων από 10.000 τοπικών και διεθνών επενδυτών. Στην BiznEX οι εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, να έρθουν σε επαφή με επενδυτές, εμπόρους και διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων, να προβληθούν και να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητά τους σε αγορές με ιδιαίτερο επενδυτικό ενδιαφέρον.
 
Παράλληλες δράσεις
Στο συνέδριο που θα λάβει χώρα στο πλαίσιο της έκθεσης BiznEX 19 έχουν περιληφθεί εισηγήσεις από τοπικούς και διεθνείς ομιλητές / επιστήμονες / CEOs με μεγάλη εμπειρία, γνώση στον χώρο των επιχειρήσεων και διεθνές κύρος. Σκοπός του συνεδρίου είναι η μεγιστοποίηση των ευκαιριών επικοινωνίας μεταξύ συνεργατών, χορηγών, επιχειρήσεων και εκθετών. Παράλληλα, θα υπάρξουν δράσεις φορέων του Αιγυπτιακού κράτους για ενημέρωση ενδιαφερομένων για την ανάπτυξη επιχειρηματικών σχεδίων και για επενδυτικές ευκαιρίες στην Αίγυπτο.
 
Αίτηση Συμμετοχής – Πληροφορίες
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο επισυναπτόμενο υλικό. Η Gamma Invest προσφέρει στους συνεργάτες της ειδικά πακέτα φιλοξενίας και συμμετοχής.  Οι δηλώσεις συμμετοχής με τη συμπλήρωση της φόρμας θα πρέπει να κατατεθούν το αργότερο μέχρι Παρασκευή 25/10/2019 
Για πληροφορίες επικοινωνήστε με: Κα Αλίκη Ποτονού. Κινητό: +20 109 889 1122
 
Για αιτήσεις συμμετοχής κάντε κλικ εδώ:

https://www.acci.gr/acci/articles/article.jsp?context=103&sectionid=105&articleid=20878
 

Αρέσει σε %d bloggers: