2ο Επιστημονικό, Πολιτιστικό, Αναπτυξιακό και Γαστρονομικό Φόρουμ Ελληνο Αιγυπτιακής Φιλίας
05/11/2019
Συνάντηση Β. Κικίλια με Α. Ιορδανίδη για την ένταξη του Ελληνικού Νοσοκομείου Καΐρου στον ΕΟΠΥΥ
05/11/2019
Show all

Αντιπροσωπεία του ΣΑΕ στη δεξίωση του Συντ/ρχη Mohamed Marei για την 46η Επέτειο του εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων

Αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Κώστα Μιχαηλίδη έδωσε το «παρών» στη δεξίωση που παρέθεσε ο Συνταγματάρχης Mohamed Marei για τον εορτασμό της 46ης Επετείου για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων της 6ης Οκτωβρίου της Αιγύπτου.

Απόρροια των εξαιρετικών σχέσεων που διατηρεί ο Σύνδεσμος Αιγυπτιωτών Ελλήνων με τις αιγυπτιακές αρχές ήταν και η πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του, εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων στην Αθήνα στις 16 Οκτωβρίου 2019.

Ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Κωνσταντίνος Καραβίας, ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Χριστοφορίδης, η Ειδική Γραμματέας Ηλιάνα Θεμιστοκλέους και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ.κ. Μυρσίνη Σουλτανάκη, Μαρία Μιχαηλίδου, Γιώργος Μαρκουλής και Απόστολος Τζιτζάς παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, η οποία αποτέλεσε ακόμα μία ευκαιρία για την περαιτέρω ισχυροποίηση των δεσμών που μας ενώνουν. 

Η πρόσκληση του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων για ακόμα μία χρονιά στους εορτασμούς της Επετείου για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων της 6ης Οκτωβρίου αποτελεί ακόμα μία επιβράβευση των συντονισμένων προσπαθειών που καταβάλλονται για την διατήρηση των άψογων σχέσεων μας (και) με τους εν Ελλάδι αξιωματούχους και εκπροσώπους της Αιγύπτου.

Αρέσει σε %d bloggers: