Αναχώρησε σήμερα το πρωί η Εθνική Ομάδα Νέων Υδατοσφαίρισης της Αιγύπτου με τον Έλληνα Ομοσπονδιακό Προπονητή της κ. Κώστα Βαμβακάρη για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Water Polo που πραγματοποιείται στο Κουβέιτ από τις 12 έως τις 20 Δεκεμβρίου 2019.

Ο «χρυσός» Έλληνας Ομοσπονδιακός έχει αναλάβει να οργανώσει όλη την υδατοσφαίριση και να δημιουργήσει τις προοπτικές ώστε το άθλημα στην Αίγυπτο να ανέβει στάδια και επίπεδα.

Στη φωτογραφία διακρίνεται ο κ. Βαμβακάρης με την Εθνική Ομάδα Water Polo λίγο πριν επιβιβαστούν στο αεροσκάφος της Egypt Air που τους μεταφέρει στο Κουβέιτ.

Ο κ. Βαμβακάρης πριν αναχωρήσει για το Κουβέιτ μίλησε στο «Νέο Φως» και στο ekkairo.org , την εφημερίδα και την επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Κ.Κ για την άριστη συνεργασία που έχει με τον Πρόεδρο της Αιγυπτιακής Ομοσπονδίας Water Polo Yasser Idris αλλά και την ευγένεια και την υπερηφάνεια που διακρίνει τον Αιγυπτιακό λαό.

Η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου εύχεται καλή επιτυχία στην Εθνική Αιγύπτου Water Polo και στον Ομοσπονδιακό Προπονητή της κ. Βαμβακάρη.

Διαβάστε επίσης:

Kώστας Βαμβακάρης: Ο «χρυσός» Έλληνας προπονητής που ανέλαβε την Εθνική Αιγύπτου στην υδατοσφαίριση (Video / Photos)

Αρέσει σε %d bloggers: