Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με μοναδικές γεύσεις, σε ένα καλαίσθητο περιβάλλον, που δεν είναι άλλο από την Ελληνική Στέγη Ηλιουπόλεως. To μενού και η μουσική είναι διαλεγμένα με προσοχή και αποτελούν τη συνταγή της διασκέδασης σε όλους όσοι επισκεφθούν την Ελληνική Στέγη Ηλιουπόλεως, τις γιορτινές μέρες.

Την Παραμονή των Χριστουγέννων, στις 24 Δεκεμβρίου , το βράδυ η Ελληνική Στέγη θα είναι ανοιχτή με πλούσιο φαγητό και μουσική. (Υποχρεωτική θα είναι η κράτηση τραπεζιών).

Ανήμερα των Χριστουγέννων,στις 25 Δεκεμβρίου το πρωί η Ελληνική Στέγη θα είναι ανοιχτή με πλούσιο φαγητό και μουσική (Υποχρεωτική θα είναι η κράτηση τραπεζιών ).

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στις 31 Δεκεμβρίου το βράδυ θα υπάρχει Dj και χορεύτρια. Το φαγητό θα είναι πλούσιο. (Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα διατίθενται προπληρωμένα εισιτήρια. Υποχρεωτική θα είναι η κράτηση τραπεζιών).

Σας περιμένουμε για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, στην Ελληνική Στέγη Ηλιουπόλεως, εκεί που χτυπά η ελληνική καρδιά της διασκέδασης στο Κάϊρο.

Για όλες τις κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο: 01003000073.

Αρέσει σε %d bloggers: