Στην κατάμεστη αίθουσα του Black Duck Multiparte παρουσιάστηκε τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου,  το καινούργιο βιβλίο cd  «Κέντρο Περίθαλψης Άγριων Ζωών» σε ποίηση του Χρίστου Γ. Παπαδόπουλου , μουσική του Ζαχαρία Καρούνη κι ερμηνείες του συνθέτη, της Ηρώς Σαϊα , του Χρήστου Γεροντίδη και της Γιώτας Γιάννα που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Οδός Πανός του ποιητή Γιώργου Χρονά.

Ο πολυχώρος του Black Duck Multiparte γέμισε ασφυκτικά από κόσμο που παρακολούθησε την παρουσίαση από τους δημιουργούς αλλά και από την εθνολόγο, λαογράφο και ποιήτρια Μιράντα Τερζοπούλου, τον δημοσιογράφο, πρώην αναπληρωτή υπουργό Πολιτισμού και πρώην υφυπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Ξυδάκη, τον δημοσιογράφο συγγραφέα Αντρέα Μπελεγρή και τον ραδιοφωνικό παραγωγό Ξενοφώντα Ραράκο οι οποίοι σύστησαν ανεπιφύλακτα την έκδοση εξαίροντας το ταλέντο των δημιουργών, παρουσία πολλών καλλιτεχνών, δημοσιογράφων και κοινού. Στίχους από την έκδοση διαβασε ο γνωστός ηθοποιός και εικαστικός Άγγελος Παπαδημητρίου.

Η βραδιά της παρουσίασης είχε και αιγυπτιώτικο άρωμα αφού τους δημιουργούς τίμησαν με την παρουσία τους η Αιγυπτιώτισσα Μεγάλη Ευεργέτης κ. Αικατερίνη Σοφιανού – Μπελεφάντη, ο Αιγυπτιώτης πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου ΨΗΠΤΕ κ. Γιώργος Φλωρεντής, ο Πρόεδρος των Οφφικιάλιων του Πατριαρχέιου Αλεξανδρείας καθηγητής κ. Θεόδωρος Παναγόπουλος, ο μητροπολίτης Καμερούν κ. Γρηγόριος, ο δικηγόρος και μέλος του Δ.Σ του ΣΑΕ κ. Βασίλης Ζουές και η  κ. Αικατερίνη Πολίτη, συζυγος του επίτιμου αντιπροέδρου της Ε.Κ.Κ. Νικόλαου Πολίτη.

Αρέσει σε %d bloggers: