Επιστολή στον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας κ. Γιάννη Σιόκα έστειλε ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΚΑ και μέλος του Δ.Σ του Ιδρύματος Ωνάση κ. Στέφανος Ταμβάκης, προκειμένου να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του για την απώλεια του πατέρα του Γιώργου Σιόκα.

Η επιστολή του Στ. Ταμβάκη προς τον Γ. Σιόκα

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Αγαπητέ Γιάννη,

Με την επιστολή  αυτή, επιθυμώ να εκφράσω την βαθύτατη μου θλίψη για τον απροσδόκητο θάνατο του αγαπημένου σας  πάτερα και αγαπητού μου φίλου.

Ο αείμνηστος  Γιώργος Σιώκας, υπήρξε παράδειγμα  αφοσιωμένου  οικογενειάρχη, γνήσιου   πάροικου με υψηλά αίσθημα ευθύνης και επιτυχημένου επιχειρηματία. Τον αείμνηστο τον διέκρινε η γενναιόδωρη και ανοιχτόκαρδη συνεισφορά του στα κοινά, αλλά και στον  έχοντα ανάγκη πλησίον του. Υπήρξε αγαπητός, ευθύς, απλός και αληθινός

Βέρος έλληνας Αιγυπτιώτης, γνήσιος Άρχοντας. 

Με τον Γιώργο μας συνέδεε μια πολύχρονη, ανιδιοτελή και αληθινή φιλιά «χτισμένη» μέσα από  αγάπη, αλληλοεκτίμηση και εμπιστοσύνη.

Είχα την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να συνεργαστώ μαζί του επαγγελματικά, καθώς επίσης και με την ιδιότητα του ως  Κοινοτικού Επιτρόπου της ΕΚΑ  κατά την διάρκεια  της  θητείας μου ως Πρόεδρος  της Πρεσβυγενούς μας Κοινότητας.   

Η απουσία του είναι ήδη αισθητή και η αποχώρηση του οδυνηρή  για όλους μας.

Παρακαλώ δεχθείτε τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια, καθώς και της οικογένειας μου.

Ας είναι ελαφρύ το Αλεξανδρινό χώμα που θα τον σκεπάζει και ούριος ο άνεμος που θα τον ταξιδεύσει στην αιωνιότητα.

Με εκτίμηση,

Στέφανος Π. Ταμβάκης

Επίτιμος Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητος Αλεξάνδρειας.

Αρέσει σε %d bloggers: