Την Πέμπτη 29 Ιουλίου ο πρωθυπουργός της Ελλάδος υποδέχτηκε τους νέους συμμετέχοντες του Προγράμματος Νόστος στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Χαιρόμαστε πάρα πολύ που σας υποδεχόμαστε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να μπορείτε να έρχεστε σε επαφή με την πατρίδα, να κρατάτε ζωντανό το πνεύμα του Ελληνισμού, να εξασκείτε τη γλώσσα. Να γνωρίζετε ότι πάντα θα σας υποδεχόμαστε με αγάπη, με χαμόγελο» ανέφερε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης υποδεχόμενος, στο Μέγαρο Μαξίμου, τις νέες και τους νέους που συμμετέχουν στην Τριμερή Συνεργασία Ελλάδας – Κύπρου – Αιγύπτου για θέματα Αποδήμων του Προγράμματος «Νόστος».

Ο πρωθυπουργός, στη συνομιλία του με τα μέλη της αποστολής, αναφέρθηκε και στις σχέσεις των τριών χωρών οι οποίες, όπως τόνισε, βρίσκονται σε εξαιρετικό επίπεδο. «Οι σχέσεις σε πολιτικό επίπεδο είναι πάρα πολύ στενές, όπως ξέρετε. Αλλά έχει μεγάλη σημασία τρεις χώρες της Ανατολικής Μεσογείου να μπορούμε να ενισχύουμε και τους δεσμούς σε επίπεδο κοινωνίας των πολιτών, ειδικά για τη νέα γενιά»

Δείτε το βίντεο της συνάντησης των νέων με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος

Αρέσει σε %d bloggers: