Διαβάστε στο Νέο Φως που κυκλοφορεί σήμερα:

Εφ’ όλης της ύλης άρθρο του Χρήστου Θ. Καβαλή, Προέδρου της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου προς την Υπουργό Παιδείας της Ελλάδος, για τα προβλήματα “συντονισμού” και αποτελεσματικής διαχείρισης, στο χώρο της Ελληνικής εκπαίδευσης στην Αίγυπτο, εν όψει και της νέας σχολικής χρονιάς.

Η επίκαιρη ερώτηση στην Βουλή των Ελλήνων της υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ κας Θ. Τζάκρη προς το Υπουργείο Παιδείας της Ελλάδος  για την “ύποπτη στάση” της συντονίστριας εκπαίδευσης κας Σωτηρίας Μπέτα, αλλά και για τα προβλήματα  στον χώρο της Ελληνικής εκπαίδευσης στην Αίγυπτο. Ένα μήνυμα σε πολλούς αποδέκτες.

Πλήρως εμβολιασμένοι όλοι οι εργαζόμενοι της Ε.Κ.Κ. στην Αχιλοπούλειο σχολή.

Αναλυτικό ρεπορτάζ-χρονικό για το “Πρόγραμμα ΝΟΣΤΟΣ” . Ένα συναρπαστικό ταξίδι επιστροφής στις “ρίζες” για τους 15 νέους συμμετέχοντες.

Παρουσίαση της νέας έκδοσης της Ε.Κ.Κ. με το βιβλίο του Γ. Φορτούνα για το Φράγμα του Ασουάν.

Ρεπορτάζ για την σημαντική βοήθεια της Αιγύπτου προς την Ελλάδα στην δοκιμαζόμενη περίοδο των καταστροφικών πυρκαγιών.

Ο Αιγυπτιώτης Χρ. Ζερεφός κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής στην ζωή μας.

Πατριαρχικό συλλείτουργο για τα 60 χρόνια ιεροσύνης του Οικουμενικού Πατριάρχη με την παρουσία του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κκ. Θεοδώρου Β’

Πανηγυρικός εορτασμός επί της εορτής του Αγίου Παντελεήμωνος χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Μέμφιδος Νικοδήμου.

Άρθρο για τον μεγάλο Έλληνα μουσικοσυνθέτη και αγωνιστή της ελευθερίας Μίκη Θεοδωράκη.

Ευχές και αγάπη για τον γάμο του Νικόλα και της Λελέ για μια ευτυχισμένη ζωή άνευ όρων και άνευ ορίων.

Κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια του Άκη Αυγουστιάδη με τα συλλυπητήρια όλων μας στο πλευρό τους.  Αιωνία του η μνήμη.

0906

Αρέσει σε %d bloggers: