Ο Σύνδεσμος Αιγυπτιωτών Ελλήνων και η Επιτροπή Γυναικείας Συντροφιάς διοργάνωσαν το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2021 παιχνίδι Τόμπολας & Bazaar βιβλίου. Το εντευκτήριο γέμισε ξανά με μέλη και φίλους του Συνδέσμου. Από το Μάρτιο του 2020 ο Σύνδεσμος ήταν κλειστός, βάση των μέτρων της Κυβέρνησης, και η χαρά όλων που ξαναβρέθηκαν ήταν μεγάλη.

Η κα Μ. Σουλτανάκη, Έφορος της Γυναικείας Συντροφιάς καλωσόρισε τις κυρίες και τους κυρίους και ευχήθηκε καλή επιτυχία. Η κα Μ. Μιχαηλίδου συνέφορος στην επιτροπή Bazaar, ενημέρωσε τα μέλη για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Συνδέσμου και με τη σειρά της ευχήθηκε καλή τύχη και ξεκίνησε το παιχνίδι. Ήταν ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό πρωινό και τα μέλη μας κέρδισαν πλούσια δώρα. Επίσης αρκετοί αγόρασαν βιβλία στηρίζοντας το Σύνδεσμό.

Στη συνέχεια όλοι απόλαυσαν τα γευστικά εδέσματα του Ρέντα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρός μας κ. Κ. Μιχαηλίδης, ο Γεν. Γραμματέας κ. Π. Χριστοφορίδης, ο Ταμίας κ. Γ. Κανελλόπουλος, η Ειδική Γραμματέας και Έφορος Πολιτιστικών κ. Η. Θεμιστοκλέους, η Έφορος της Επιτροπής Γυναικείας Συντροφιάς κ.  Μ. Σουλτανάκη, η κ. Μ. Μιχαηλίδου Έφορος της Επιτροπής Νέας Γενιάς, κ. Γ. Μαρκουλής Έφορος εντευκτηρίου και το μέλος του Δ.Σ. Β. Ζουές.

Όλα τα έσοδα ενίσχυσαν, για άλλη μια φορά, το ταμείο της Κοινωνικής Πρόνοιας του Συνδέσμου.

Αρέσει σε %d bloggers: