Την Δευτέρα 25η Οκτωβρίου στην αίθουσα του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων, ο Σύλλογος Ελλήνων Καϊρου  με την παρουσία μελών του και Αγιπτιωτών παραγόντων, πραγματοποίησε την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου για τα πεπραγμένα των δράσεων του το 2019 και το 2020.

Η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε με την εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της συνέλευσης όπου προτάθηκαν και έγιναν αποδεκτοί από το σώμα για μεν την προεδρία ο κ. Λάκης Πεζάς  μέλος του Δ.Σ. του ΕΝΟΑ και για την γραμματεία της  ο κ. Γιώργος Στρατιώτης ενεργό μέλος του ΣΕΚ.

Η Συνέλευση ξεκίνησε με την ανάγνωση από την απερχόμενη Γενική Γραμματέα του Συλλόγου κα. Μαίρη Ηλιάδη, των πρακτικών της Γενικής Συνέλευσης της προηγούμενης χρήσης του 2018, η οποία περιελάμβανε και αρχαιρεσίες εκλογής νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Κατόπιν αφού έλαβε τον λόγο ο απερχόμενος Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μιχάλης  Μπίσκος παρουσίασε την δράση του Συλλόγου για τα έτη 2019 και 2020, ακολούθησε η παρουσίαση από τον απερχόμενο Ταμία του Συλλόγου κ. Κώνσταντίνο Παστίδη ο οικονομικός απολογισμός των ετών 2019 και 2020 και αναγνώστηκε η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής.

Το νέο Δ.Σ. που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες έχει ως ακολούθως, ο κ. Μιχάλης Μπίσκος στο αξίωμα του Προέδρου, ο κ. Γιώργος Καρκασίνας στο αξίωμα του  Αντιπροέδρου, η κα. Μαίρη Ηλιάδη στο αξίωμα του Γενικού Γραμματέα, ο κ. Κωνσταντίνος Παστίδης στο αξίωμα του Ταμία, ο κ. Νίκος Στρατής Έφορος Πρόνοιας, η κα. Καλλιόπη Σκουλαριώτη Έφορος Εκδρομών & Ξεναγήσεων, η κα. Κλειώ Κόκκινα Έφορος Δημοσίων Σχέσεων, καθώς και ο Επίτιμος Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Σαραγάς Επίκουρος Πρόνοιας και η κα. Δήμητρα Κυριακίδου Υπεύθυνη Εκδηλώσεων.

Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Κ.

Αρέσει σε %d bloggers: