Αναζητήστε και διαβάστε το ΝΕΟ ΦΩΣ που κυκλοφορεί σήμερα 9.1.2023
09/01/2023
Νεοελληνικές Σπουδές στα Βαλκάνια: Η σημασία του ευεργετισμού
12/01/2023
Show all

Η συνεχής ανοδική πορεία του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου του Καΐρου και ένα πάρτυ με πανσέληνο στις όχθες του Νείλου  

Όπως αποτυπώθηκε και στην τελευταία Γενική Συνέλευση του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου του Καΐρου η σταθερή προσήλωση όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την εξυγίανση και την αυτόνομη οικονομική πορεία του Ναυτικού Ομίλου έχει αρχίσει να αποδίδει πλέον καρπούς. Τα πρώτα σημάδια της οικονομικής κερδοφορίας, αλλά και η τελεσίδικη επίλυση χρόνιων διοικητικών και γραφειοκρατικών προβλημάτων με το Αιγυπτιακό κράτος που δυσχεραίναν κατά το παρελθόν την πορεία του Ομίλου, έχουν φανερώσει μια διαφορετική εικόνα για το ιστορικό αυτό σωματείο της Ελληνικής Κοινότητας του Καΐρου.

Ο Όμιλος πάει από το καλό στο καλύτερο και αυτό είναι πλέον ορατό σε όλους. Η Ε.Κ.Κ. πάντα στο πλευρό του στηρίζει έμπρακτά και επί της ουσίας τα βιώσιμα επιχειρησιακά σχέδια που προυσιάζει το Διοικητικό Συμβούλιο, αμβλύνοντας τις όποιες δυσχέρειες.

Αν θέλαμε σε λίγες γραμμές να αποτυπώσουμε τα βήματα της εντυπωσιακής μεταστροφής του Ομίλου θα αναφέραμε τις σημαντικές εμπορικές συμφωνίες με διακεκριμένους επιχειρηματικούς ομίλους που εξασφαλίζουν για όλα μέλη ειδικά τιμολόγια με προνομιακές τιμές, τις αδελφοποιήσεις με ιστορικά και πολυπληθή Αιγυπτικά Club, τις συνεχείς διακρίσεις των αθλητών του Ομίλου σε παναιγυπτιακές διοργανώσεις και φυσικά την  συνεχή εμπορική εκμετάλλευση του χώρου για κοινωνικές εκδηλώσεις.

Αφορμή για αυτό το μικρό αφιέρωμα στις δράσεις και στην ανοδική πορεία του Ομίλου ήταν οι φωτογραφίες και τα βίντεο που μας έστειλε ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου κ. Γεώργιος Ρεκτσίνης από ένα ιδιωτικό πάρτυ γενεθλίων που διοργανώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην μαγευτική τοποθεσία του Ομίλου και χάρισε σε όλους τους καλεσμένους μια αξέχαστη βραδιά με πολύ κέφι, χορό και χαμόγελα.

Ρωτήσαμε τον κ. Ρεκτσίνη για την γιορτινή συγκέντρωση και μας είπε ότι « Ήταν μια καταπληκτική βραδιά. Όλοι πέρασαν υπέροχα χορεύοντας ασταμάτητα, τραγουδώντας και γλεντώντας κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι στις όχθες του Νείλου. Φύγανε αργά το βράδυ με τις  καλύτερες εντυπώσεις και είναι σημαντικό να πούμε σε αυτό το σημείο ότι κάθε ένας ευχαριστημένος μας πελάτης, δεν έχει υπάρξει και κάποιος δυσαρεστημένος (γέλια), που επιλέγει τον Όμιλο για μια σημαντική προσωπική του εκδήλωση γίνεται αυτόματα  και ο μαγνήτης που μας φέρνει συνεχώς και άλλους νέους πελάτες κάνοντας το όνομα, αλλά και την αξιοπιστία  του Ομίλου γνωστή σε όλο και περισσότερο κόσμο.»

Δείτε μερικές εικόνες από το ιδιωτικό πάρτυ στον Ελληνικό Ναυτικό Όμιλο (εικόνες-βίντεο Γ. Ρεκτσίνης)

Αρέσει σε %d bloggers: