Ο Πρόεδρος του HW Media Group και Πρόεδρος του Ελληνοαυστριακού Συλλόγου “Hephaestus Wien – Österreichisch/Griechischer Integrationsverein” Georg Gstrein είναι καλεσμένος στην “Φωνή της Ελλάδας” στην εκπομπή της Ελένης Καραλή“Πρόσκληση σε γεύμα”, την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023 στις 16:00 ώρα Ελλάδας.

Ο κ. Gstrein μιλά για τα παιδικά του χρόνια στο Κάιρο, την πρώτη του επαφή από παιδική ηλικία με το Ραδιόφωνο στα στούντιο της Αιγυπτιακής Ραδιοτηλεόρασης και της ΕΡΤ, για την Αμπέτειο Σχολή και την Ι. Μ. Αγίας Αικατερίνης Σινά. Ακόμα, για τις αναμνήσεις του από την Κύπρο, τη μετακίνησή του από το Κάιρο στην Ελλάδα και, μετά από δέκα χρόνια, στην πατρίδα του την Αυστρία.

Εξηγεί τι ήταν αυτό που τον ώθησε να ασχοληθεί με το Ραδιόφωνο, δημιουργώντας το Ιντερνετικό “Hephaestus Radio”, αλλά και την ενημερωτική ιστοσελίδα “Hephaestus Wien”. Επίσης, για τη συνεργασία με τον γνωστό αυστριακό σταθμό ORANGE 94 FM, για την πρώτη ελληνοαυστριακή εκπομπή στα FM.

Τέλος, αναφέρεται στην πρόταση του Συλλόγου, η 29η Απριλίου, μέρα γέννησης και θανάτου του μεγάλου ποιητή Κωνσταντίνου Καβάφη, να καθιερωθεί ως ημέρα Απόδημου Ελληνισμού.

Επιμέλεια-παρουσίαση: Ελένη Καραλή

Τρόποι Ακρόασης:

 • Διαδικτυακά από το ertecho.gr (τη μεγάλη διαδικτυακή πλατφόρμα των ραδιοφώνων της Ε.ΡΑ)
 • Στην Ελλάδα, από τις τηλεοράσεις, στα ραδιοφωνικά κανάλια που αποθηκεύονται αυτόματα στη λίστα των σταθμών, με την ένδειξη «Voice of Greece».
 • Την ίδια, ακριβώς, δυνατότητα έχουν και οι ακροατές στην Κύπρο, μέσα από τις ψηφιακές συχνότητες των τηλεοράσεών τους.
 • Σε όλες τις smart τηλεοράσεις, τα smartphones, τα τάμπλετ και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε όλο τον Κόσμο, μέσω της εφαρμογής ERTflix.
 • Στα ψηφιακά ραδιόφωνα με την τεχνολογία DAB+, στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.
 • Δορυφορικά, στην Ευρώπη από τους δορυφόρους Hotbird,13° E και HellasSat4,39 ° E και στην Αφρική από το δορυφόρο Hellas Sat 3, 39 °E.
 • Σε πλατφόρμες διαδικτυακού ραδιοφώνου όπως TuneIn (Global), MyTuner (Global), Radioline (France/Global), RadioSure (Global), Phonostar (Germany), Radio Garden (Global).
 • Deezer : Η «Φωνή της Ελλάδας» συμπεριλαμβάνεται στις χώρες που η Deezer έχει LiveRadio: Αμερική, Βραζιλία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ, Νότια Αφρική. Σε αυτές τις χώρες ακούγεται η «Φωνή της Ελλάδας» και στα αυτοκίνητα μέσω Deezer σε Android Auto και Apple CarPlay.
 • Στη Γερμανία μέσω της πλατφόρμας MagentaTv στις τηλεοράσεις.
 • Στην Ελβετία μέσω της πλατφόρμας Swisscom στις τηλεοράσεις.
 • Στην εφαρμογή της Φωνής της Ελλάδας για κινητά Android και στο play store της google και για iphone στο apple store Live Streaming: radiostreaming.ert.gr/ert-voiceofgreece

Στοιχεία επικοινωνίας της Φωνής της Ελλάδας · Τηλέφωνα: 210 6066815 – 210 6066816 – 210 6066238 · e-mail: [email protected] · Facebook: Η Φωνή Της Ελλάδας-voiceofgreece-ΕΡΤ

Αρέσει σε %d bloggers: