Εορτή του Ευαγγελιστού Μάρκου
25/04/2023
Κ.Π.Καβάφης 90 χρόνια από τον θάνατό του
29/04/2023
Show all

Στην μάχη για την κορυφή των μεταλλίων η Ελληνική μας αποστολή στο Κάιρο

Στο Κάιρο βρίσκονται από εχθές 25 Απριλίου τα μέλη της Εθνικής μας Ομάδας Σκοποβολής για να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κινούμενου Στόχου ISSF 2023.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής άνοιξε τις πύλες της «Διεθνούς Ολυμπιακής Πόλης» στην Νέα Πρωτεύουσα του Καΐρου και υποδέχτηκε τις διεθνείς αποστολές στις υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις. Η τελετή λήξης της μεγάλης διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαΐου.

Οι Έλληνες αθλητές: Νικόλαος Μαυρομάτης, Χαράλαμπος Χαλκιαδάκης, Ευθύμιος Μίτας και Εμμανουέλα Κουτσουράκη θα αγωνιστούν στο  skeet κινούμενου στόχου με λειόκαννα δίκαννα όπλα. Προπονητής τους είναι ο κ. Σαλαματάκης Γιώργος.

Σήμερα, Τετάρτη 26 Απριλίου στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης της διεθνούς διοργάνωσης, ενώ αύριο 27 Απρίλιου από τις 10 το πρωί εως τις 2 το μεσημέρι οι Έλληνες αθλητές θα ριχτούν στην μάχη και θα διεκδικήσουν με αξιώσεις τις βαρύτιμες θέσεις του βάθρου, που θα τους φέρουν, πέραν της διεθνούς αναγνώρισης και ένα βήμα πιο κοντά στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο όλες τις πληροφορίες για την μετάβαση στον αθλητικό χώρο, (Egypt International Shooting Club) το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων, αλλά και τις απευθείας μεταδόσεις των αθλημάτων.

https://www.issf-sports.org/competitions/venue/schedule.ashx?cshipid=3113

Ας στηρίξουμε όλοι με την παρουσία μας, τους Έλληνες αθλητές που αγωνίζονται με αξιώσεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής στο Κάιρο.

H επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Κ.Κ. ekkairo.org θα βρίσκεται στο πλευρό των Ελλήνων αθλητών και θα σας ενημερώνει για τις περαιτέρω αθλητικές εξελίξεις.

Η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου εύχεται στους Έλληνες αθλητές μας από καρδιάς, καλή επιτυχία και δύναμη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

Αρέσει σε %d bloggers: