Μία από τις τελευταίες μουσικές εκδηλώσεις του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων, γι’ αυτή την περίοδο, ήταν αυτή που πραγματοποιήθηκε στο εντευκτήριό του στις 20 Μαΐου 2023. Βραδιά αναμνήσεων θα μπορούσαμε να την ονομάσουμε, αφού ήταν αφιερωμένη στη δεκαετία του 1960.

Ο αγαπητός σε όλους μας Τάκης Σφακιανόπουλος, μας μετέφερε νοερά σ’ εκείνα τα χρόνια, με νοσταλγικά – ξένα κυρίως – τραγούδια.

Μαζί του η εξαιρετική Κατερίνα Δανέζη και ο γιατρός Νίκος Χιώτης με τη βαθιά κι επιβλητική φωνή, που ερμήνευσε ξεχωριστά κομμάτια.

Η βραδιά ξεκίνησε με το καλωσόρισμα απ’ τον Έφορο Εντευκτηρίου κ. Γ. Μαρκουλή και έκλεισε αργά το βράδυ με τραγούδια κι ευχές σε όσους την άλλη μέρα γιόρταζαν.

Ευχαριστούμε τον Τάκη Σφακιανόπουλο με το υπέροχο σχήμα του, τον Ρέντα και τους συνεργάτες του για την άψογη εξυπηρέτηση και τα εδέσματα, τον Κώστα για τον ήχο και την Επιτροπή Εκδηλώσεων για την καλή οργάνωση.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι ήταν παρόντες γιατί όλοι μαζί προσέφεραν για το ταμείο της Κοινωνικής Πρόνοιας του Συνδέσμου μας.

Σύνδεσμος Αιγυπτιωτών Ελλήνων

Αρέσει σε %d bloggers: