Τον Φεβρουάριο του 2022 συνεργαστήκαμε με την φοβερή και τρομερή ομάδα της ταξιδιωτικής εκπομπής «ΕΕΕ ΡΕ ΚΟΣΜΕ» και τον παρουσιαστή Χρήστο Ανθόπουλο και πραγματικά περάσαμε μαζί τους μερικές καταπληκτικές ημέρες καταγράφοντας on camera σημαντικές στιγμές του Αιγυπτιώτη Ελληνισμού του Καΐρου. Τον συνοδεύσαμε στον Άγιο Κώνσταντίνου όπου μίλησε με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο, την Αντιπρόεδρο της Ε.Κ.Κ. κα Χρυσάνθη Σκουφαρίδου και στον Ελληνικό Ναυτικό Όμιλο Καίρου με τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Ρεκτσίνη και με την Γραμματέα κα Βίλλυ Πολίτη Ζουέ. Και για το τέλος της ημέρα κάναμε παζάρια και γελάσαμε πολύ με όλη την ομάδα στο Χάν Ελ Χαλίλι.

Μας χαροποίησε ιδιαίτερα όταν επικοινώνησε μαζί μας ο κ. Χρήστος Ανθόπουλος λέγοντάς μας ότι η εκπομπή είναι πλέον έτοιμη και τα καταπληκτικά πρώτα επεισόδια, όπως μας είπε είναι από την Αίγυπτο.
Συντονίζουμε λοιπόν όλοι τους δέκτες μας στο τηλεοπτικό κανάλι ΑCTION 24 TV την Κυριακή 28 Μαΐου στις 21:00 το βράδυ που θα προβληθεί το  πρώτο επεισόδιο και την Κυριακή 4 Ιουνίου την ίδια ώρα για το δεύτερο επεισόδιο.

Και φυσικά όσοι μπορούμε ας ανεβάσουμε story κάνοντας tag  @action24tv και @ChristosAnthopoulos

Αρέσει σε %d bloggers: