• Παρακαλούνται τα αξιότιμα μέλη της παροικίας (Έλληνες) τα οποία δεν είναι μέλη στον ΕΝΟΚ, να έρθουν να εγγραφούν καθότι γίνονται τεράστιες προσπάθειες από το Δ.Σ. για τη διατήρηση της ελληνικότητας του Ομίλου. Για την εγγραφή θα πρέπει να έρθετε στον Όμιλο καθημερινά από τις 2:00 μ.μ. μέχρι τις 8:00μ.μ. (εκτός Δευτέρας) για να συμπληρώσετε την σχετική αίτηση. Θα πρέπει να προσκομίσετε τα διαβατήριά σας (Ελληνικά και τυχόν Αραβικά), 3 φωτογραφίες διαβατηρίου, πτυχίο σπουδών και 700 Λ.Αιγ. περίπου έξοδα εγγραφής και συνδρομής. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να εγγραφεί μαζί σας ο/η σύζυγος και τα ανήλικα τέκνα θα πρέπει να προσκομίσετε πιστοποιητικό γάμου και γεννήσεως των τέκνων σας και αντίστοιχες φωτογραφίες.
  • Επίσης ενημερώνουμε τα αγαπητά μας μέλη ότι σύμφωνα με τον νόμο περί αθλητικών σωματείων τα τέκνα που συμπλήρωσαν το 21ο έτος της ηλικίας τους θα πρέπει να υποβάλλουν νέα αίτηση για ξεχωριστή εγγραφή.
  • Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εορτή των παιδιών από την 1:00 μ.μ. μέχρι τις 5:00μ.μ. Ο Άγιος Βασίλης θα έρθει στον ΕΝΟΚ και θα μοιράσει τα δώρα στα παιδιά στις 4:00 μ.μ. Καλούνται οι γονείς να έχουν στείλει τα δώρα τους την προηγούμενη ημέρα.
  • Την Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου, ανήμερα των Χριστουγέννων, το μεσημέρι θα υπάρχει χριστουγεννιάτικο μενού. Για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 01066849399. Η κράτηση θα γίνει μόνο με προπληρωμένα εισιτήρια.

Εκ του Δ.Σ.

Αρέσει σε %d bloggers: