Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επίσκεψη του ΥΠΕΞ της Κύπρου στην Αίγυπτο
06/06/2024
«Νύχτα μαγικιά» με Μίκη Θεοδωράκη στον Σύνδεσμο Αιγυπτιωτών Ελλήνων
06/06/2024
Show all

Επιχειρηματική Αποστολή στο Κάιρο από το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο, 28 Ιουνίου – 2 Ιουλίου 2024.

Διαβάστε παρακάτω την πρόσκληση από το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο προς όλους τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες για την συμμετοχή τους στο Επενδυτικό Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αίγυπτο.

Αξιότιμοι,
Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο θα συμμετάσχει με επιχειρηματική αποστολή στο Egypt-EU Investment Conference 2024 (29-30 Ιουνίου), με σκοπό να εκμεταλλευτεί τις ενδιαφέρουσες συνεδρίες, την δικτύωση και την οργάνωση Β2Β συναντήσεων που προσφέρει ένα Συνέδριο τέτοιου βεληνεκούς.

Παράλληλα, η επίσκεψη στην Αίγυπτο θα συμπεριλάβει επιχειρηματικές συναντήσεις με μέλη του Επιμελητηρίου του Καϊρου και της Ομοσπονδίας Αιγύπτιων Βιομηχάνων στις εγκαταστάσεις των οργανισμών.

Η συνολική διάρκεια της αποστολής είναι από τις 28 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου και το αναλυτικό της πρόγραμμα θα ανακοινωθεί εν ευθέτω χρόνω.

Για την καλύτερη διοργάνωση του ταξιδίου καθώς και των επιχειρηματικών επαφών Β2Β, τα ενδιαφερόμενα μέρη παρακαλούνται όπως εκδηλώσουν το συντομότερο την πρόθεσή τους για συμμετοχή, συμπληρώνοντας την κάτωθι φόρμα συμμετοχής και μας αποστείλουν έγχρωμο αντίγραφο έγκυρου διαβατηρίου τους (με ισχύ τουλάχιστον έξι μήνες από τις ημερομηνίες του ταξιδιού) στο [email protected], το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, 7 Ιουνίου.

Τα κόστη συμμετοχής για τα μέλη και τα μη μέλη του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητήριου διαμορφώνονται ως εξής:

Μέλη Α.Ε.Ε.: € 1.600
Μη-μέλη Α.Ε.Ε.: € 1.850

Στις τιμές συμπεριλαμβάνονται αεροπορικά εισιτήρια (economy class) με Egypt Air, θεωρήσεις εισόδου (visa), διανυκτερεύσεις στο 5άστερο Ξενοδοχείο Royal Maxim Palace Kempinski (όπου θα διαμείνουν οι περισσότερες ευρωπαϊκές αποστολές), μετακινήσεις και διοικητικές υπηρεσίες.

Οι πτήσεις είναι:
28 Ιουνίου: Αθήνα – Κάιρο
Αναχώρηση: 13:10  και άφιξη 15:05
2 Ιουλίου: Κάιρο – Αθήνα
Αναχώρηση: 20:15 και άφιξη 22:15

Για τη φόρμα συμμετοχής, παρακαλούμε ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Όποια επιχείρηση επιθυμεί συναντήσεις με συγκεκριμένες αιγυπτιακές εταιρείες ή σε επιχειρηματικό τομέα, μπορεί να μας αποστέλλει σχετικό e-mail κι εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ανταποκριθούμε στο αίτημά της.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στις κυρίες Μαρία Βεστάρκη (εσωτ. 110) και Κατερίνα Μιχαήλ (εσωτ. 101) στα τηλέφωνα 2106711210/6726882 ή στο [email protected].

Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία.

Αρέσει σε %d bloggers: