Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου, σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες της Αιγύπτου, καθώς και στους Αιγυπτιώτες της Ελλάδας και όλου του κόσμου, Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος, 2025!
Σας εύχομαι υγεία, δύναμη και αγάπη, και να μην ξεχνάτε, ιδίως αυτές τις γιορτινές μέρες, τους ευάλωτους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη τη βοήθεια και συμπαράστασή μας. Με την ευκαιρία αυτή, απευθύνω τις θερμές ευχές μου και στον αδελφό αιγυπτιακό λαό, που μας υποδέχεται για αιώνες στη φιλόξενη χώρα του.
Εμείς, οι Έλληνες της Αιγύπτου, υπήρξαμε πάντα ισχυρό στήριγμα και διαρκής πηγή δημιουργίας και ανανέωσης για την Ελλάδα. Η ιστορία και το παρόν μας είναι γεμάτα από τέτοια παραδείγματα.
Στον ενάμισι χρόνο που είμαι βουλευτής, τονίζω σε κάθε ευκαιρία τη σημασία και το ρόλο του Αιγυπτιώτη ελληνισμού ως νησίδα πολιτισμού και φιλικής συνεργασίας με τον αραβικό κόσμο. Χρόνια πολλά»!