Η Ελληνική Παροικία Καΐρου μοιάζει από χθες βράδυ μεθυσμένη Πολιτεία, από το νέκταρ της νίκης που της πρόσφερε ο ΠΑΟΚ κατακτώντας τον πρώτο τίτλο του Πρωταθλητή στην κατηγορία του, στο χθεσινό μεγάλο τελικό του Πρωταθλήματος “Στέλλα Κυριάζη” στο γήπεδο της Αχιλλοπουλείου μετά από επική ανατροπή καθώς βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ με 0-1 για να επικρατήσει μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση με 3-1 επί μιας εξαιρετικής ομάδας όπως ήταν αυτή της EMILE ACADEMY !

Σε ένα γήπεδο κατάμεστο, από πολύ νωρίς, από Παροίκους και πλήθος άλλων, αλλά και επισήμων, μεταξύ των οποίων ο Πρέσβης της Κύπρου κ. Χάρης Μορίτσης, ο Έλληνας Γενικός Πρόξενος στο Κάιρο κ. Γιώργος Δασκαλόπουλος, καθώς και άλλοι διακεκριμένοι προσκεκλημένοι του μεγάλου τελικού, ανυπομονούσαν να δουν αν, όπως γράψαμε χθες, ο ΠΑΟΚ θα ήταν συνεπής στο ραντεβού με την Ιστορία του…

Και ο ΠΑΟΚ όχι μόνο εμφανίσθηκε στο ιστορικό αυτό ραντεβού, όχι μόνο κέρδισε αλλά μοίρασε απλόχερα το νέκταρ της νίκης σε όλους τους φίλους του και φυσικά στην Ελληνική Παροικία, η οποία έζησε εκτός από τον αγώνα και την φανταστική γιορτή της απονομής του κυπέλου του Πρωταθλητή και, γιόρτασε με τον δικό της τρόπο μαζί και οι παίκτες, όπως θα δείτε στο πλούσιο φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί την κορυφαία αυτή επιτυχία για τα Ελληνικά Παροικιακά χρώματα!!

 

Ακολουθούν βίντεο της ηλικιακής ομάδας  2001 – 2002, για τον τελικό του Πρωταθλήματος Στέλλα Κυριάζη ( ΠΑΟΚ – Emile Academy)

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: