Ένας χώρος – όαση, στην αυλή του ΕΝΟΚ!
13/12/2017
Ρεβεγιόν με κέφι και πλούσιες Ελληνικές γεύσεις, στη Στέγη Ηλιουπόλεως!
13/12/2017
Show all

Ζεστές ευχές, δώρα και αγάπη από τη Χιακή Αδελφότητα, στο Κοινοτικό Γηροκομείο

Μπορεί ο ήλιος σήμερα να έπαιζε κρυφτούλι πίσω από τα σύννεφα, έξω να επικρατούσε ψύχρα και το θερμόμετρο να έδειχνε στο Κάιρο 20 βαθμούς, ωστόσο, στους εσωτερικούς χώρους του Γηροκομείου της Ελληνικής Κοινότητα Καΐρου, στις 11.30 το πρωί, επικρατούσε θαλπωρή και ζεστασιά, εξαιτίας της επίσκεψης των μελών του Δ.Σ. της Χιακής Αδελφότητας που ήλθαν να προσφέρουν ευχές, δώρα και χρήσιμα είδη, στους γέροντες και γερόντισσες του Ιδρύματος.

Ήταν μια γλυκιά, ζεστή και ανθρώπινη επίσκεψη που την αγκάλιασαν όλοι όσοι βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο Γηροκομείο, λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, ανταλλάσοντας ευχές, χαμόγελα, κουβεντούλα και παρέα, γλυκάνοντας έστω και έτσι, την κατάσταση και τη ζωή των συνανθρώπων μας που βρίσκονται στο Κοινοτικό Γηροκομείο.
Η ζεστή αυτή και συγκινητική εκδήλωση που διήρκησε περίπου 2 ώρες, πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Χιακής Αδελφότητας, την οποία εκπροσώπησε η Αντιπρόεδρός της, κ.Θεανώ Μπενοβία, η Γραμματέας κ. Ζωζώ Αλιμπέρτη και η Ταμίας κ. Ευαγγελία Χαλκιά, τις οποίες υποδέχθηκαν η Υπεύθυνη του χώρου, κ. Αγγέλα Χαραλαμποπούλου με την κ. Μάχα Αλ Ουακίλ. Στο Κοινοτικό Γηροκομείο παρευρέθηκε και ευχήθηκε σε υπαλλήλους, τροφίμους καθώς και στους εκπροσώπους της Αδελφότητας, ο Προϊστάμενος Εφορείας Πρόνοιας και Οίκου Ευγηρίας, κ. Ανδρέας Ρούσσος και ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος κ. Ανδρέας Γιόσρυ.
Αρέσει σε %d bloggers: