Σε μία συνάντηση στην οποία κυριαρχούσε η παρουσία και το πνεύμα της αείμνηστης Στέλλας Κυριάζη, την περασμένη Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017, ο Προϊστάμενος Εφορείας Ξενώνα της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου που στεγάζεται στην Ηλιούπολη, κ.Ανδρέας Ρούσσος, παρέθεσε γεύμα στους ενοίκους του, λίγες ημέρες πριν από τις γιορτές.

Στο ραντεβού αυτό, οι ένοικοι είχαν την ευκαιρία να αναφερθούν σε μια σειρά θεμάτων που τους απασχολούν στην καθημερινότητά τους, αλλά και να συγκινηθούν στην αναφορά του κ.Ρούσσου στη Στέλλα Κυριάζη, η οποία πρόσφερε πάντα απλόχερα την αγάπη της με τέτοιου είδους γεύματα, σε σημαντικές εκδηλώσεις. Να σημειωθεί ότι παρευρέθηκαν οι κ.κ. Λεωνίδας Φοντριέ (Κοινοτικό Μέλος), Αποστόλης Γυφτογεωργίου (μέλος της Εφορείας), καθώς και το προσωπικό του Ξενώνα κ.Αγγέλα Χαραλαμποπούλου και κ. Δημήτρης Γεράρδος.
Στο περιθώριο αυτής της συγκέντρωσης στον Ξενώνα, μιλώντας  φανερά συγκινημένος, στο ekkairo.org, ο κ. Ανδρέας Ρούσσος τόνισε την απουσία της Μεγάλης Αιγυπτιώτισσας από την Παροικία και από τα Κοινά, όλο αυτό το διάστημα, όπως επίσης το χαμόγελο και τον ενθαρρυντικό της λόγος σε τέτοιες αντίστοιχες εκδηλώσεις, το ζεστό βλέμμα προς τους συνανθρώπους μας, με τους οποίους μοιράζονταν καθισμένη δίπλα τους, πάντοτε ένα ζεστό πιάτο φαγητό.
Αυτό που κάναμε εμείς σήμερα εδώ, κατέληξε, είναι μόλις το ένα χιλιοστό από αυτά που έκανε και πρόσφερε με την αγάπη της η Στέλλα Κυριάζη…
Αρέσει σε %d bloggers: